||| Tercari² |||

Wednesday, April 21, 2010

Sesentap Tinggi!

Jika Pn Rozita berbangga menjadi pengasas dan model untuk Sendayu Tinggi, Kak Senduk dengan Sesenduk Tinggi, Pojie pun selepas ni rasanya mau membuat produk kecantikan untuk diri sendiri - SESENTAP TINGGI. Untuk apa? Untuk melicinkan kulit yang semakin berkedut akibat kesentapan yang kuat.


Muka tengah sentap.

Motip sentap? Sebab Pojie tak puas ati la kat beberapa blogger masa kat Gatsby Street Fair punya event tuh. Pojie sentap sangat² yer sebab time² lunch Pojie ajak la insan² comel pujaan hati ni untuk lunch sama². Nan ado reply nyer. Pojie semakin dilupakan dulu, kini dan mungkin selama²nya. Bayangkanlah, uols lunch dengan 2 orang kawan jer sebab kawan² lain yang havoc cam melupakan uols, bagi mesej tak dibalas, harammm! Tup² uols dapat berita, depa bersuka ria lunch sama² susun meja panjang² kat Times Square tuh, siap tengok wayang dan main bowling lagik. Bukan itu saja, siap ada interview uols. Pojie yang paling artis nih tidak dijemput sama memang sentap, xpuas ati sangat². Ada ker patut???

Sudah!!!

Itu 1 hal, hal yang lain pulak punya beriya Pojie pose sana sini mengalahkan artis, flash tak berhenti² depan mata boleh dalam blog masing² nan ado wajah gebu ini. Ok tipu sikit, adalah dalam 2 3 blog member, tp sedey uols! I tot I sudah cukup glamour, idok juge yer! Macam haram! Bukan itu saja, malah abang² TV9 kerek sungguh sama Pojie, langsung tidak bagi peluang untuk Pojie pose² depan camera. Oh, mentang²lah Pojie tidak setinggi dan sekekar 2 orang bloggerwan mantap tuh, sebelah mata pun depa tak pandang. Sampai hati! Dan paling Pojie sentap tatkala wajah Pojie tidak terpapar dalam mana² newspaper. Kenapa tak cukp besor ker PojiePooh nih? Sentap tau!



**larekk!!!

Love,

13 bicara yang baik hati...:

eqbalzack said... Reply To This Comment

masa tu baru kita tau siapa kawan sapa lawan pojie...

manusia....macam tu laa...

zAnNa@mAMaBaTriCE said... Reply To This Comment

alahai
jgn sentap2 ler pojie...

wah....gambar akak ada dlm NST ler ...wink!

Rinie said... Reply To This Comment

kak mek pun terasa mas simply siti kami tak masuk paper pun, apa plus size tak cute, tak cantik, tak hensem, jahatlah org mmg double standard

ManGkOk cHentA ♂ said... Reply To This Comment

haah..sabar je la eh..bertenang ye.

abangfaizul said... Reply To This Comment

motif apekah? zul ngan didi nak jadi duta tau. hahaha

Kapten said... Reply To This Comment

alololololo
lain kali kalau ada perjumpaan jom lepak

jangan sentap2 dowh

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

klu ko nak sentap pojie just sentap....sebb aku taw kesentapan ko akan layu dek masa....bertenang la pojie ko selalu kena igt didalam diri ko time tu bukan rezeki ko...manala tahu rezeki ko kat tmpt lain....udah2 la tu sentap meh la kita cekcur hahahahh

CengkodokPolkadot said... Reply To This Comment

Pooh,
ko kan chanteq
Jntn keliling kopek

syahirul said... Reply To This Comment

wajah hamba ada dlm paper.. yes.. hahahaa.. tak baik sentap :P

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

aiyoooo.. perlu ker nk sentap bagai..

pohjie wat blog utk glamer ker..

Zackery Joseph Zainal said... Reply To This Comment

Biar la dorg 2...bkn luak pn...kt kekal kan ngn apa yg kt ada....kawan gembira beribu tp kawan menangis blm tentu ada satu...

Zackery Joseph Zainal said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
Bro Framestone said... Reply To This Comment

Relax la...

muka bro pun xde dalam tue

BroFramestone Blog