||| Tercari² |||

Friday, April 16, 2010

Sentap siot! Merajuklah macam nih!

Hari (minggu) ini masuk petang. Kerja agak kurang hari ini, so boleh la nak buat entri banyak² untuk hari ini, esok lusa dan minggu depan (autopost entry). Cek la email tetiba dapat email dari Nuffnang pasal Project Instant Cas Blogging tuh. Excited! Ingatkan dah dikreditkan RM230 dalam akaun tetapi rupa²nya...



Nan adooo!

Sedih siot. Sentap pun ada. Semangat mau buat entri untuk "No String Attached" terus terbantut. Merajuk la kejap. Tapi tak boleh la lama², minggu depan ada lagi kan. Pojie admit maybe silap dari pihak Pojie juga sebab lambat submit sebab dia nak the first 100 entry kan, sure Pojie yang penat membebel dalam entri yang lalu My Favourite Sport terkeluar dari carta. Yang untuk minggu ini pun Pojie belum submit lagi, sure ketinggalan lagi, usah buang masa, pening paler ank buat, nanti sentap lagi. Tunggu jela for the next task, buat entri cepat² dan submit. Belajar dari kesilapan, betul tak??!

Love,

4 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

lepas ni bertindak cepat pojie

joegrimjow said... Reply To This Comment

ku xdapt pon poojie
huhu

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

pojie tak ye la risau....sebb ni 1st try lepas ni for sure ko nyer luck akan mencurah2.....

no need merajuk2 yer.... :P

JAI said... Reply To This Comment

samalah pojie..huhu..dah byk melepas daa..hampeh betul..kuar time aku sibuk..