||| Tercari² |||

Thursday, April 22, 2010

Mo'men NOW OPEN!



Amacam? Anda gembira? Teruja dengan berita ini? Bagi yang pernah baca entri Mo'men di blog Pojie sebelum ini pasti riang kerana akhirnya anda juga dapat merasakan kesedapan makanan dari restoran makanan segera yang terbaru dari Egypt! Baru buka 2 hari lepas. Pojie dan Zull tidak melepaskan peluang untuk dinner di sana sambil merasai menu² yang terdapat di Mo'men yang beroperasi di Seksyen 7, Shah Alam, lebih² lagi apabila kami mendapat beberapa keping voucher dari pihak pengurusan Mo'men. Terima kasih!



Ada banyak lagi ni. Kalau kawan² ingin merasai kehangatan Chicken Fajitas, Chicken Ala Greque, Premium Seafood, Big Cheese Burger dan macam² lagi dengan potongan harga 10%, boleh la dapatkan dari Pojie. Kalau makan ni berbaloi² kenyang sepanjang hari. Kami pun hujung² dah tak larat nak makan sebab kenyang sangat, hujung² take away buat breakfast pagi tadi. Huhuhu..



Zull baru 1st time rasa sudah terpegun dengan kesedapan sandwich² yang dihidangkan. Lepas ini gigih la dia ajak kawan² UPM dia mai singgah makan kat Mo'men nih instead of PakLi. Kira lepas nih Mo'men jadi tumpuan la pulak memandangkan siap ada TV dan skrin besar untuk kaki bola menonton perlawanan bola, siap akan diadakan wifi lagi dan ia dibuka dari 10am hingga 3am.



Menarik bukan. Lepas ini siapa student² UiTM, Unisel, PTPL yang stay kat Shah Alam tuh pasti serang Mo'men memandangkan harganya, masyAllah murah ok. Berbaloi gila² lah. Tak percaya cubalah pergi. 1 sandwich ala-carte pun tak sampai RM10 tau. Kira kalau RM10++ tuh siap boleh dapat combo lagi. Tempat lain mampu? Tak mampu dek.. Apa² pun Mo'men memang best. Dengan keadaan restoran yang cantik dan luas, pastinya akan menjadi tumpuan ramai. Kalau bloggers pasni nak buat gathering, jom buat kat Mo'men, tempat dia luas gila untuk berkuntau tau!



Adios!

Love,

14 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

boleh rasa menu baru lah lepas ni pojie..hehee

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

hah bile nak buat gather2 nie, mesti dapat voucher kan? plz plz plz

mashi_amie said... Reply To This Comment

erm boleh specifickan location x?bab2 jalan ni kureng ckit..rasa die lebih kurang ngan subway ke?

Rinie said... Reply To This Comment

blkg tu mcm backside lee azim jer...matila carottzzz psl abg lee

darkbatman yang kacak. said... Reply To This Comment

agak murah 2 bro..leh ler aku p terjah ker sana..ahha

CengkodokPolkadot said... Reply To This Comment

HALAL x Pooh?
Ade cop JAKIM?

Aidi-Safuan said... Reply To This Comment

awek ramai tak kat situ? :p

iyllienaz said... Reply To This Comment

kena cuba jugak sebelum balik..hehe

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.jelesss!!!!!!!!!!
.nk pegiiiiii!!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.psst!
.tutorial button share dgn like fb ade dlm tab menu tutorial dlm blog kite
.g try usha ;p

x-po said... Reply To This Comment

hoho bak sini makanan tu..aku lapa..huhu

afzainizam said... Reply To This Comment

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

hallo ape kaboooo org muar...
Sorry lama sungguh tak ziarah blog kamu maaf ye kerana kesibukan bekerja membataskan masa untuk berblog namun kita tetap kawan di alam maya..…

kalau kat johor ni agak -agak ade tak momen ni nak try lah

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

helena's said... Reply To This Comment

cait..tak penah nak ajak kite..

Radix Fried Chicken said... Reply To This Comment

Salam. Restoran Mo'men kini telah bertukar menjadi Radix Fried Chicken mulai Februari 2012. Terima kasih!