||| Tercari² |||

Tuesday, April 20, 2010

Lady Gaga versi GAGAH Sherry Vine!

Maaf yer kawan², connection agak lampi kebelakangan ini. Jadi usaha Pojie untuk update entri berkenaan dengan Gatsby itu agak terbantut sikit. Tapi tak mengapa. Demi kawan² tercinta, Pojie akan post hari esok, insyAllah. Bagi mengubat kegalauan di hati sementara mau tunggu entri panas dari Pojie, silalah layan videoclip parody Lady Gaga versi GAGAH dari mak hayam besar, Sherry Vine! Sangat kreatif ok!



Selamat berhibur!!!





Love,

8 bicara yang baik hati...:

♥♥me ~ cik sara said... Reply To This Comment

erkk..terhibur wpun sdikit mnggelikn liriknyee..nice one pojie! ^^

Rinie said... Reply To This Comment

mek like!

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Belum2 dah tergelak ni dengar die punya lirik...
Hahahahaha
Nice~

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

sherry vine ni suka wat parody, tukar2 lyric lagu popular.. dia ada wat perfomance kat kelab malam.. Barracuda nama club tu.. beza ngan 'pompuan-pompuan' yg buat persembahan kat club tu.. Sherry Vine buat live perfomance.. bukan paperdoll huhu

sekian~

zuhanif said... Reply To This Comment

heheheh poji heheheh btw comel u punyer blog!

zuhanif said... Reply To This Comment

poji aku list blog ko dlm blok aku eh ske tg kehijauan mu heheheh lgpun aku br2 nak berjinak ngan blog ni heheheh blh beri aku sokongan n tunjuk ajar eh

YobSumo said... Reply To This Comment

over haha.

wei aku bukan tak tau link kau lah, yg ade link tu blogger carl samsudin mintak, yg ade link jugak blogger baru 1st time ku jumpa... takut lost contact. kau punye blog aku dah pollow!

psychopath said... Reply To This Comment

tak dpt tgk video dgn lancar. connection agak slow. :(