||| Tercari² |||

Wednesday, April 7, 2010

Dah la HARAM, bertambah HARAM. Masih mahu???

Salam teman²..

Maaf kebelakangan nih Pojie agak down dan stres. Malah mood untuk berblogging semakin menurun. Shit! Need to find a vitamin to boost up this mood! Anyone got the vitamin? Urrgghh!!

Okla lupakan sekejap about myslef, just nak sharing sedikit info yang pojie perolehi dari FaceBook, mengenai MEROKOK. Pojie pernah berkata bahawa Pojie tak nak merokok sebab sah² la merokok tuh membahayakan kesihatan. Dan bukan itu sahaja, malah ia memang haram sebab membahayakan kesihatan. Dan kini, ada penjelasan yang lebih terperinci bahawa merokok ini adalah haram!



Jadi kawan² di luar sana masih mahu merokok?Masih mahu tambah dosa? Silakan... Penat dah argue dengan perokok² ni, tak cukup dia nak mati cepat, orang lain yang tak merokok pun mau dimatikan bersama².. Fikir²kan sendiri.

P/S: Maaf, mood kurang baik 2 3 hari nih. Ada sesiapa yang pergi ke Project Alpha launch malam nih? Jumpa di sana ya!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

takpela u all....kita sound pown dorang still dgn rokok mereka....sedangkan kawan2 rapat kita sendiri merokok....klu nak katakan tegur air liur ni dah bertong2 taw...hahahh

flyz said... Reply To This Comment

diaowg dah besar...biarlah diaowg pikir sendiri...mcm kwn aku dia berhenti rokok sebab awek dia suruh,so sebab syg dia berhentila...kita nie mana mampu hentikan dia dr merokok,lainla dia SYG ko sgt2x...

Natasha said... Reply To This Comment

arghhhhhhhhhhhhhh!!! tensi..tensi...mak tensiiii

kak ina kl said... Reply To This Comment

salam pojie..nasib baiklah kamu hai..hai..akak..nanti akak nak letak link..kkkk

gambar satu persatu..ikut turutan

nietha said... Reply To This Comment

dukung fatwa haram rokok, tutup dulu pabriknya..hehehe

mohdikram said... Reply To This Comment

oh. tu kt australia..
kt mesia xguna bahan tu..dun wori smoker.hak.hak.hak

Alynn Notnot said... Reply To This Comment

benci gila dgn perokok! kalu nk merokok silalah jgn merokok kat tmpt org ramai. tak suka bau tu. cheit. busuk.