||| Tercari² |||

Monday, April 19, 2010

Rasa cam nak menangis!


Salam,

Masih belum berkesempatan nak buat entri berkenaan dengan Gatsby Street Fair tuh. Orang lain dah berdezup2 buat entri event yang hebat itu, Pojie masih lagi terkial2. Sabor uols, tangan ada 2 jer dengan 10 jari. Kalau jari kaki boleh menaip takde masalah. Haha. Sekarang ini agak sibuk dengan kerja dan kerja sampingan sebagai webmaster untuk 2 buah organisasi. Menggunakan wordpress pulak tuh. Siap kene beli domain segala. Bapak gila aku menyahut cabaran untuk meningkatkan kebolehan diri. Aiyak! Wish me luck ok!




Erm, masih dalam bulan April, sudah 8 hari ulangtahun kelahiran Pojie berakhir, tetapi tahun ini Pojie rasa cam down giler. Jangan disebut pasal sambutan segala selagi masih dalam bulan April. Pojie masih kuat lagi jika tiada yang ungkit. Tetapi rapuh juga tatkala Pojie membaca alkisah sambutan mengejut si minah kekwat itu! Oh Eyka, serious shit aku mahu menangis dengan your entry especialy with the last phrase. Si mamat shopaholics pun sama. Damn! Tak mau ingat! Tak mau fikir! Kak Tash, 28hb nanti tak janji tau! Sebab kesentapan masih terasa. "Kau memang ratu sentap la Pojie!". So what??! Maafkan teman andai kalian annoying dengan perkara ini. Izinkanlah Pojie meluahkan apa yang Pojie rasakan sekarang. Hope tiada lagi 11 April selepas ini bagiku. Tak mau!!!

Love,

13 bicara yang baik hati...:

sI tEDI said... Reply To This Comment

pojie.. lagi 5 hari jarijadi aku.

jom celebrate!

Langit Pertama said... Reply To This Comment

Awat Pojie nmpak sedih jer sejak akhir2 nie...
sbb sy tak wish ke...

Meh,"HEPI BESDAY POJIE WALAUPUN SY SGT LEWAT TP HARAP POJIE BLEY MAAFKAN SY KRN TAK PENAH IGT BESDAY SAPE PUN SLAMA INI"

Kalo kte tak igt besday org; kte takkan harap org igt besday kte. Itu la motto idopku yg kesaorangan ini...

Sayang Pojie...

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

letupkan diri anda!!

haha

abangfaizul said... Reply To This Comment

pojie sentap ngan sape ni... story me meh

atty's said... Reply To This Comment

alor pojie..jgn lah sentap2..life must go on dear..

Hezesuze said... Reply To This Comment

uiks jgn sedih adik ku...
apakata kita selebrate kt pulau nnti...huhu

joegrimjow said... Reply To This Comment

ilek2
ingat esok 20 april
hehe

helena's said... Reply To This Comment

saya tak penah ada org suprise.huhu

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

hurm darling....tak semestinyer apa yang ko jangka akan menjadi 100%...no need to down giler2 pooh

you ain't never give up gurlz....

my bufday on FEB lepas pown i tot takde orang celeb tapi at the and ader gak taw....for the first time in my life....

so skang ni bukan ari u...mana taw next time, who knows pooh....

[r][a][y] eusouff said... Reply To This Comment

awat la pojie sedih2?
ada tahi lalat mcm tom cruise masih sedih ka?

hahaha

wah! ada kemajuan
nak pakai domain sendiri

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

pojie.. eny mmg da boom..hahaha :D

eny pon tak updet lagi..

cik eykameow :) said... Reply To This Comment

olololo...pojie....
dun be sad² sangat laa...
tak dpt suprise utk 11hb april 2010, tak bermakna x dpt suprise utk 2011 april 11hb :) hee.


lg 1, ok what kwn2 ofis pojie msih ingat itu hari. haa! lupe ke spe yg celebrate mse tuuu...!!

btw, HAPPY ALWIZ! smile mcm pooh. mmg comel habissss! aww. :)