||| Tercari² |||

Thursday, April 22, 2010

HELP Me!!!



Umtuk pengetahuan teman² semua, Pojie dengan selamba badaknya telah menerima tawaran dari 2 buah organisasi, menyahut cabaran mereka untuk menjadi webmaster blog mereka. 1 organisasi sudah mempunya website dan tugas Pojie cuma perlu update dan membuat beberapa pengubahsuaian yang kecil untuk memantapkan lagi website mereka. Manakala 1 lagi nih masih lagi 0. Ini bermakna Pojie perlu start dari set up a website dan seterusnya meng"update" website ini.

Walaupun bayaran yang Pojie terima agak kecil tetapi Pojie tak kisah. Pojie ingin mendapatkan wang saku tambahan setiap bulan. Lagipun Pojie ingin menambah ilmu dalam bidang web designing. Tetapi, oleh sebab ia perlu dilaksanakan menggunakan Wordpress, jadi sekarang Pojie terasa janggal gila. Tak tau macam mana nak memasukkan page dan segala²nya la! Anyone can help me? Suggestion tutorial for me??!

Please HELP me!!!

Love,

10 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

tak penah guna wordpress la syg
tak leh nak advise u

farieda said... Reply To This Comment

Xpernahhhhhhh Xtahuuuuuuuuuuu agaga XD

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

warghhh apesal trkeluar name farieda lak neh ?

agaga XD

Pensel Kontot said... Reply To This Comment

erm..tutorial byk kat internet...
search je kat google...

saya pun br nk blaja menggunakan wordpress neh

Bro Framestone said... Reply To This Comment

sonang je tue... tp bro nk ajar xreti la pulak

ok la tue... bro pun dapat offer koje nie untuk develop semua website untuk client2 die...

tapi hati masih bebrelah bagi nk pergi ke x coz bro bukan budak IT...

xsalah mencuba kan

BroFramestone Blog

JAI said... Reply To This Comment

uihh susah tuhhh..

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

tak boleh tolong, sorry coz tak reti lah.

CengkodokPolkadot said... Reply To This Comment

I artis
I demand...boley?

Rinie said... Reply To This Comment

Kak mek lg tak pandai, blog mek serabut jer

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

lama tak sembang kat blog ni....
uhhh bertukar colour plak green tea

mak oiii hijau daun....