||| Tercari² |||

Saturday, April 24, 2010

PROJECT ALPHA AUDITIONS - Vote Pojie tau!



Hah, kawan² tak percaya? Percayalah!!! Pojie join nih demi kawan² tau! Pojie nak kawan² berbangga kerana mengenali PojiePooh nih. The one and only PojiePooh in the world. Cewah! Kalau kawan² vote Pojie dan insyAllah dengan izin Allah dan doa kawan², Pojie berjaya, Pojie akan mention setiap 1 URL kawan² semua. My promise nih tau!



Sila sokong Pojie dengan klik "Like" dan memberikan komen bernas kalian di sini [KLIK]. Maaflah yer kalau kualiti tidak memuaskan. Pakai cameraphone cabuk jer uols. Tak mampu nak beli digicam hatta webcam sekali pun. Huhuhu. Idea gila ini datang secara tiba² masa Pojie dah habis kerja dan menanti waktu untuk pulang sahaja. Sila gelak. Wakakaka! Pojie segan sebenarnya nak amik² video nih, tetapi datang pulak idea gila secara tiba², sampai 10 kali take, dan itulah yang terhasil. Sila ajak kawan² lain vote sama ok. Sayang korang!

TERIMA KASIH!

Love,

10 bicara yang baik hati...:

Eqah Zaque Billetdoux said... Reply To This Comment

Thumb Up for Pojie!

Sat masuk ruumz tekan like. hahaks.

YobSumo said... Reply To This Comment

Fusiooo!

Ery Farieha said... Reply To This Comment

huihui huiyoooo

JAI said... Reply To This Comment

Menarik..timing cantik..gud luck bro..aku confirm vote tunggu line cantekk gua VOTE...gud luck

edan coba said... Reply To This Comment

Nahh!! Edan dah vote!! Yg x tahan tu kena daftar bagai... hehe

FaDLi said... Reply To This Comment

huuhuh...ok...! gewd luck

Bro Framestone said... Reply To This Comment

kne daftar ke baru leh like ke???

ala malasnye nk daftar kat sane.. krg xpasal2 bro pulak mencalonkan diri

BroFramestone Blog

darkbatman said... Reply To This Comment

wahh..femess u...jd lg aie like yer..

oyen said... Reply To This Comment

wah..simple and cute seyh vids youh!

like ah!
:)

Matjoe said... Reply To This Comment

mari vote pojie koz matjoe dh vote jugak..