||| Tercari² |||

Tuesday, April 6, 2010

Puas ku menanti, kini kau tiba!

Hola!

Pojie sangat gumbira hari ini, sebab apa? Sebab Pojie berbau sangat wangi sepanjang hari dengan haruman dari Taman Rahsia. Dan yang pasti sesiapa yang terbau haruman Pojie ini akan terkena dengan sumpahan cinta. Jaga²! Pojie import dari jauh yer, berkurun sampai beriya menanti dan akhirnya tiba ke dalam tangan Pojie. Ada yang cakap duit lah, logo la, bukan². Inilah dia;

Love Spell, dari koleksi Secret Garden, Victoria's Secret.



Hah, Victoria's Secret? Korang dah start fikir bukan²! Bukan lingerie jer yang mereka jual ok, ada beauty produk juga dan inilah yang Pojie beli. Jangan ditanya kenapa Pojie memilih haruman ini, apa yang pasti, Pojie betul² sudah terkena love spell dia semenjak diperkenalkan sama kawan ofis setahun yang dulu.

I spelt by this Love Spell.

Since tiada dijual di Malaysia, dan ada sepupu Pojie pulak sambung study di sana, Pojie kirim kat dia apa lagi. Harganya murah² ok, tetapi termasuk dengan postage segala jadi double, sama jer. Dah la lambat. Xmau la nk order dengan cousin lagi, order kat sini lagi senang kot. Dan Pojie tidak melupakan insan kesayangan Pojie, Pojie akan hadiahkan kepada beliau sempena anniversary nanti. Apa isinya? Rahsia...

Hadiah buat yang tercinta!


I'm smelling GOOD!

Love,

10 bicara yang baik hati...:

Alynn Notnot said... Reply To This Comment

waaaah! ada perfume baru!

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

shin nak jugakkkkkkkkkkk.. tp xmo yak ni.. feminin sgt.. agagaga... shin nak Paco Rabbne Black XS -Rose.. pompuan nyer k.. ngan Hypnose Lancome.. pompuan nye gak...

yeah yeah.. pojie baikkkkkk!

syaf said... Reply To This Comment

wooo untuk ku x de ke

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

nak jugakkkkkk
meh satu

Rinie said... Reply To This Comment

jeles!!!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.x mmpu nak beli T_______T
.juz pakai product estebel jerr ;p

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

Hahahahak , agak2 kalau cm aku jenis x mandi pagi
boleh wangi x ? hahahahak

Hezesuze said... Reply To This Comment

alaaa akak suke yg kaler pink tu..sedappp baunye...ahaks!

nk jugak....huhu

x-po said... Reply To This Comment

utk aku xda ke bro? hikhik

nietha said... Reply To This Comment

duh senangnya yang dikirimin hadiah...