||| Tercari² |||

Thursday, April 22, 2010

'BOH' 1Ummph 1Smile 1Malaysia

Kawan² sekalian,

Pojie memerlukan bantuan kawan² (jika anda benar² kawan Pojie) untuk mengundi Pojie dalam peraduan 'BOH' 1Ummph 1Smile 1Malaysia yang sedang berlangsung di facebook ni.



Apa yang perlu kawan² lakukan ialah dengan menggunakan Facebook masing² dan search applikasi 'BOH' 1Ummph 1Smile 1Malaysia. Kalian juga boleh terus cari di sini. Lepas itu kalau kawan² rasa nak join silalah, tapi lepas itu jangan lupa pergi dekat galeri dia dan cari nama Mohd Fauzi Abdullah dan vote yer! Pojie tak boleh vote sendiri, mana aci kann!



Jangan lupa vote tau!
Terima kasih...

P/S: Pojie kalau contest guna pic Pojie confident, kalau video Pojie seram sikit. Haha, maybe sebab tak videogenic kot. Huhuhu..

Love,

8 bicara yang baik hati...:

Rinie said... Reply To This Comment

mek dah vote hr ni, esok lak ek

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

gud luck u alsss...

sitekateki | dD said... Reply To This Comment

of course i vote...

helena's said... Reply To This Comment

nanti esok cikhel vote..tenet cam nak kene lempang nih!

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

pojie dah vote pun! all the best

Afzainizam said... Reply To This Comment

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

uhhhhh lama tak ziarah ko lah pojie pooh ni cek dah vote hang.... tak kiralah Pooh dengan Boh tu dah dekat-dekat lah bunyinya... good luck.... jangan ngelat ye....

cik eykameow :) said... Reply To This Comment

hihi comel nyee.. ok jap g eyka vote utk pojie....wekk:P

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

tak dapat nak vote le
tak leh masuk fb