||| Tercari² |||

Monday, April 5, 2010

Menyampah! Selalu jadi macam nih!

Alahai, tengah duduk² lepas kerja sementara tunggu hujan teduh untuk balik rumah, Pojie tergerak hati untuk singgah ke Portal Rasmi SPA. Dan dengan tidak semena² jantung Pojie nak gugur, sebab apa? Sebab nih;
Klik untuk pembesaran.

Damn! 10hb jatuh pada anniversary parents Pojie dan dah rancang untuk balik ke Muar. Selalu macam ni tau ada jer halangan. Memang tiada rezeki lagi untuk Pojie. Sabar jela kan. By the way, Pojie akan pulang ke Muar bersama² dengan Fir dan Aizoul. Kami akan menghadiri majlis perkahwinan Kak Mas di Melaka nanti. Selain itu Pojie akan menyambut double celebration bersama insan² tercinta Pojie, my birthday and parents anniversary.

Horayyy!!!

Love,

8 bicara yang baik hati...:

★ Nu♥ℜul ★ said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
atty said... Reply To This Comment

kty doakan semoga pojie berjaya dalam exam tu nanti.amin

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

abang pojie... bila besday abang pojie ek...

~sall said... Reply To This Comment

sall pun sama akan doakan semoga pojie berjaya dalam exam tu. Jgn sedih2 k..

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

fuyyyooo ptd tu

Hezesuze said... Reply To This Comment

gi melaka?? sape kawin?? huhu

mohdikram said... Reply To This Comment

gudluck.sama2.berkhidmat utk negara. (rasa ko jd org gomen cane plak.) sambil gelak jaat.hahah.

@juera said... Reply To This Comment

gd luck 4 ur exam..klu lulus dpt jd PTD tuuu..^_^