||| Tercari² |||

Monday, June 8, 2009

-untitled-


Baru masuk keje kul 1pm td...
Masuk² keje arini macam nk tmuntah tgok keje menanti begitu byk!
On² PC connection down plak, stgh jam mbuang masa nk trobleshoot...
Bukak² blog plak, macam nk tcekik roti yg sedang dikunyah sbg juadah lunch!!

Sbb apa??!
Sbb ramai yg dah update n3 besday party Cik Wanie di PD kelmarin...
Ada yg dah 2 3 part dah pun...
Lebih² lg si Rizz, 5 part dah ok!!
Sgt gegeh n pantas sekor² hupdate n3...
Aku jugak yg lampi, tggu kekuatan dan idea utk update...
Sbnrnyer, motif utama utk link kan ajer blog sekor²..
Macam la korang xkenal diri ini kan...
Hehehe...

Btw, cantik x pic kat atas tuh??!
Pic masa gi training aritu...
Motippp update pic outdated??!
Sajer nk try software baru yg Aizoul introduce kat Pojie...
Software PHOTOSCAPE!
So senang nk edit nk sumbat pic byk²...
Thanks beb!

P/S: Masih menunggu pic party aritu dari kwn². Klo besor sgt n lambat nk upload send kat emel, korang leh la upload kat MySpace of FaceBook ok! Pojie grab jer dari sana...

Love,

6 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

wahh tomey je gmbo die itew muahhaha

[yAN!e][pUTraJAya] said... Reply To This Comment

edit gambar dengan PHOTOSCAPE memang mudah dan menarik...

(^_^)

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

hahaha..
tahniah sudah pndai mggunakan nya

joegrimjow said... Reply To This Comment

sexy gituuu

poojie
camne ni??
xsempat nak tgook

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks2
eazy pun edit gmbr pki photoscape
pojie
eazy nk email
tp size beso sgt
nnti eazy update blog
ambel dr blog a

Aizulazril said... Reply To This Comment

Semalat dtg ke kelab pengguna photoscape. muahahaha... akupun pakai software yg sama, instead og adobe photoshop dan photoimpact yang sangat2 lampi..