||| Tercari² |||

Monday, June 1, 2009

||| hApPy bIrThDaY AIZOUL |||



Besday wish buat kawan kecik Pojie yg blesung pipit...
Aizoul nama dia...
Maaf ler lambat wish, bz yg teramat sgt skrg nih sampai lupa mkn dan minum...
Apatah lagi org sekeliling...
Maaf yer Aizoul, kamu tpaksa jadi emcee solo Sabtu nih nnati...
Maaf gak sbb kete almost full, xdpt tumpangkan kamu n Madi...
Payah jadi AJK Pengangkutan bidan terjun nih...
Maaf buat sesiapa yg xdpt tumpang, nk tumpangkan sumer klo muat, tp apakan daya, kete kecik jer yg Pojie ada...

Apa² pun buat Aizoul,
Didoakan semoga diberkati usia, dilimpahi rezeki dan berjaya di dunia mahupun di akhirat..
InsyaAllah..
Aku sayang kamu...
Semoga persahabatan ini kekal selama²nya...

P/S: Maaf buat insan² yg tpotong n t'cover' wajahnyer itu dalam pic di atas. Hepp, ini exclusive pic between me n besday boy jer tau! Lain² kne kasi tutup muka. Hehehe. Knp mesti ada muka Pojie? Dulik, ini blog aku kan, tuan punya tanah kene gak la enterprem... Hehehe...

Love,

4 bicara yang baik hati...:

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

thanks ek..
muahahaha..
frens 4 eva

joegrimjow said... Reply To This Comment

da tue da kawann
hehe

atty's said... Reply To This Comment

ramainya nak tumpang pojie..kita jumpa di sana nanti insyallah.

rizz said... Reply To This Comment

huahah aku dcrop disitu..btw pojie bwk sape yer