||| Tercari² |||

Friday, June 5, 2009

Alalala... Comelnyer...



Entri selingan sat! Btw, comel x??!! Comel giler kan budak kecik nih ngan rambut megi dia tuh! Pojie jumpa budak nih masa Pojie feeling² nak gi New York Skin Solution kat MidValley. Sgt cute ok! Sekali Kakak dia pun cute jugak! Tp sekali tgok mak ngan bapak dia, setan sebelah telinga kiri Pojie terus berbisik, anak angkat tuh... Hahaha!! Ngan bapak dia yg cakap verangan omputeh ttelan belacan tuh buat aku gelak² cute di dalam hati. Hahahah!!

Budak nih nama apa ntah! Tp very cute n friendly. Suker melemparkan senyuman. Sooo sweet! Xpelah, mengubat ati ku yg panas! Yela aritu plannig nk wat rawatan kat situ ngan menggunakan voucher BMW sekali dincchhh boleh!! Apa pasal? Sbb katanyer ini utk 1st time customer jer n aku pnh buat kat Lot10 dulu. Betul gak, dapat voucher dari Xen masa besday tahun lalu. Haram!! Never nk bgtau tau! So Zull jela yg buat rawatan. Tggu dia dekat 2 jam, nah!! Terus berseri² wajah. Tp xsempat nk snap la sbb perut dah berdangdut nk ajak bli makan kat pasar malam Rabu kat Bukit Angkasa, Pantai Dalam. Huhuhu...

P/S: Teringin nak ada anak yg comel la macam tuh, tp xmo kawen dulu, cene tuh ek?? Anak angkat la kan?? Nk buat cari ibu tumpang cam Ricky Martin tuh leh x ek? Ehehehe...

Love,

2 bicara yang baik hati...:

joegrimjow said... Reply To This Comment

memang comey
nmacam...
hehe

rizz said... Reply To This Comment

comeinnyaaa!!