||| Tercari² |||

Thursday, June 11, 2009

Akukah si Mulut Jahat??!



Payah bila dah ada history MULUT JAHAT nih. Sampai skrg dan selamanya akan dicop sbg MULUT JAHAT. Sampaikan ada kwn² baik dan kenalan pun selalu tuduh Pojie macam² klo ada bkaitan ngan kutuk, caci maki, fitnah segala. Pojie lah mastermind. Pojie lah batu api. Mulut Pojie ibarat percikan api yg bisa menyemarakkan api kemarahan. Kenapa ek??! Betul kata org, 100x kita buat baik org haram xingat. Tetapi apabila 1x jer kita tsilap sket, tanpa sbrg amaran, Pojie jadi punching bag utk segala masalah dan kekesalan yg timbul. Malang sungguh menjadi PojiePooh ini...

Maaf buat sesiapa yg masih trasa dan bdendam ngan kata² Pojie. Maaf buat sesiapa yg fikir Pojie duri dalam daging atau musuh dalam selimut. Buat sesiapa yg suka menuduh² Pojie, Pojie terima seadanya. Ini harga yg perlu dibayar krn menjadi diri sendiri dgn tlalu memanjakan mulut ini. Pada Pojie, biar jahat mulut tp hati baik, maka tiadalah busuk hati...

P/S: Wish aku jadi bisu semula spt dulu andai itu dapat memuaskan hati semua org. Wish dpt recall blk bahasa² isyarat yg pnh dipelajari dulu. Suka lah "mereka²" itu kan... Tp bagaimana dgn kerjayaku..? Urmm...

Love,

10 bicara yang baik hati...:

I n n z said... Reply To This Comment

wah..
jgn minx begitu abg pojie
bia je org nk ckp pe
yg pntg abg ta wat
;)

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

uish
jgn bisu
rindu lorh nk dgr sore pojie
;)

ciK jUkoGYu said... Reply To This Comment

nape nie...jangan gtu..biar la org nk kate ape...bese la manusiakan..sume xkene kat mate dorang..hmmm..penin gak..

sayalahfaizul said... Reply To This Comment

just be yourself, dude... do right thing at the right place ok... persetankan je mulut2 orang ni

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

dear~~~
pernah dgr tak ungkapan...
" biar mulut jahat asal dengan niat baik dr mulut manis tapi hati puaka..."

i still lurve the way who u r~~~

b-boy said... Reply To This Comment

hmmm...mintak baik jadiknya baik.. mintak jahat jadinya jahat...gunakanlah bansing tu sebaik nya...hek3

rizz said... Reply To This Comment

adoii nape ni dearr.let me know what happen bole?

Nadzrah said... Reply To This Comment

bukan pojie sorang hadapi neh
ramai lg camtuh
mulut org mmng x bley tutup
kt diam dan dgr je la
smpai mana depa nak bwk mulut
jdkan ia iktibar ok bebeh!
hehe

atty's said... Reply To This Comment

sabar ye pojie...teruskan menjd diri sendiri..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Innz;
Ok baiklah dik..

Eazy;
alala, motipp rindu nk dgr suara beta..
buakn penyanyi ponn...

Cik Jukogyu;
Kan²..

Faizul;
Hehehe, btol²..

Nemo;
Thanks for those words dear..

Boy;
Bansing tu natang apa dik??

Rizz;
Hehe, ok da dun wori..

Nadzrah;
ok thanks babe!!

Kak Atty;
Thanks kak!