||| Tercari² |||

Saturday, June 13, 2009

Boleh tolong x???

Kawan² minta tolong. Kenapa ek YouTube semenjak dua menjak nih dia asyik error macam nih ajer. Saket ati plak Pojie klo kne macam nih, Close n re-open new window pun sama gak. Agak² korang ler, pesal dia leh jadi macam nih ek? Apa Solution dia?? Leh bantu x???


Klo sesiapa yg tau knp error nih exist dan apa solution dia, sila tinggalkan komen yer...

Thanks a bunch!!!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

nas said... Reply To This Comment

Salam pojie,abg nas pun kerap jd mcm tu..mslh dia myb klu pojie pki broadband mmg ada gangguan sikit so pojie kena on off dulu bb tu...ataupun turn off komputer..

nas said... Reply To This Comment

tapi abg x berapa pasti la tu penyebab dia or not..tapi klu jd arrow tu abg nas sllu buat mcm tu..

WaNz HaQQ said... Reply To This Comment

Solution dia.. jangan bukak youtube tapi redtube.. ooops larekkkk..

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

kemain si wan nie..
mengajar yg bukan2...hahaha

sori dear
anis pon x tau...
try la tny jim mayb dia tau kot

b-boy said... Reply To This Comment

hohoho.. bleh ajer ke red tube.. hek3

ok.. masalah error tu bukan maksud die video tu xde...may signal tenet low...so video tu lambat upload.. cb try refresh mesti ada balik...(depend pada kelajuan tenet)

p/s: aku punya ayang pun tanya benda sama..pastu aku suh die refresh.. die terkejut video ada sebenarnya bukan nya xde...selamat mencuba

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Abg Nas;
Thanks for the tips bro!

Wanz;
Ko mmg gatal kann!!!

Anis;
Tu lah dia mmg,
Ok nti Pojie try tnya..

Boy;
Thanks for the tips dude!

rizz said... Reply To This Comment

mmg prob la tuh ahhahaa