||| Tercari² |||

Tuesday, June 2, 2009

Makan Seafood. Nyum.. Nyum!!!




Maaf yer, ini bukan di pasar ikan...

Kan last week Pojie blk kg yg tercinta di Muar, Johor kan (xsempat nak jumpa Cikgu Jai, org kampung di Pulau Penarek), so Pojie yg dah lama ngidam nak makan seafood nih, hangkut la family Pojie makan sama. Saper belanja? Pojie yg belanja. Hehehe. Sekali skala dapat belanja, ada rezeki sket nih share la ngan family. Ingat nak gi kat Umbai, Melaka ker sbb alot tempat restoran seafood, tp abah malas nk gi jauh², maka gi jela kat Restoran Makanan Laut Sabak Awor (maaf xde pic coz tlalu gelap depan entrance dia).

Pojie pilih ikan pari buat masak sambal, ikan kerang rebus, sotong masak goreng tepung dan ikan "apetah" masak 3 rasa. Sheedappp!!! Payah nak dapat kat KL tau! Sbb tuh Pojie ngidam² nih blk Muar baru Pojie mencari. Hehehe. Fresh² lagik! So layan la pic² kami yg sedang menikmati keenakan makanan yg lazat² nih. So far harga pun not bad la sampai xterabes kami 6 beranak nih melantak. Hahaha!!









P/S: Amacam? Meleleh air liur x?? Uiks, lapor tetiba.. Adoi..

Love,

5 bicara yang baik hati...:

ciK jUkoGYu said... Reply To This Comment

besh nyer...tetibe jea rase dengki..muahahaha...

rizz said... Reply To This Comment

awat gmbo pojie xde lak! heheheh

daus said... Reply To This Comment

Amboi amboi sedapnya makan seafood...
Nape x tunjuk muka? Muka comot sbb makan gelojoh ekk, =)

Remy.com said... Reply To This Comment

adduiii, lapar lak perot ni tetiber tgk pic ni...

ader ketam mesti best kn?

Remy.com said... Reply To This Comment

adduiii, lapar lak perot ni tetiber tgk pic ni...

ader ketam mesti best kn?