||| Tercari² |||

Friday, June 26, 2009

PoJiePooH Kian Panas!!!




Adoi, lepas satu² PoJiePooH diserang. PoJiePooH kian panas. Maybe akan mendorong Pojie mengambil tindakan mem-"private" kan blog nih sehingga lah org tlupa pasal blog PoJiePooH nih. Sbb apa??! Sbb ada org yg Pojie tak expect jengah blog Pojie sudah pun menjengah siap kne buat amendment utk bbrapa n3 Pojie n tpksa delete lagi n3 Pojie. Dah lari kiraan n3 aku. Tetapi tidak thenti setakat itu sajer, PoJiePooH tetap diserang hendap. Aiyooo!! I've done what you've ask me to do. No worries. Pojie xsuker org² yg xberkenaan menyemak busy body baca my life dalam blog ni. I xsuker!!! So u r please to leave my blog and jgn gatal² tangan mau gugel² blog I, xsuker la!!! Bcoz of u, I have to private my blog soon. Hanjj!!!



So for this time being, sesiapa yg masih mahu menjadi reader PoJiePooH, sudi² kan lah kalian meninggalkan jejak email dan url kalian dalam ruangan komen Pojie nih utk Pojie invite kamu later ok! Pojie ada masa seminggu jer dari sekarang sampai la 26 Jun 2009 nti. Tolong yer. Bg yg sudi laaaa...! Da...

Love,

23 bicara yang baik hati...:

I n n z said... Reply To This Comment

tayah la private... :(
kalo nk private gak
neyh email kite

inn_77@yahoo.com
http://innzninety.blogspot.com

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

anggap ler "penyerang" tu dr segi positif...huhu...

anyway, am i in??a

homosapiensz@yahoo.com

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

cka_dt@yahoo.com

Aizulazril said... Reply To This Comment

aizul_azril22@yahoo.com
awas kalau tak add.. huakakakka

Corey said... Reply To This Comment

ala not again pls. klu pojie keep hiding melalui private or deleting n3 bermakna pojie hidup dibayangi shadow org itew.
juga seolah pojie jadi hamba pada dia..tidak bebas expressi diri sendiri.

tak kisahla sesapaa nak skodeng your life.yg penting pojie live ur life ikut rasa dan suka u tanpa perlu terikat or terkawal.

tp if nak pvt gak itu hak pojie.. but pls add me k.. :)
brocorey@gmail.com

Farhana said... Reply To This Comment

Betul kata encik corey pojie.. Org nk skodeng kita dia pny hal, yg pntig kita tak wat salah, clean n clear.. Kan kan kan??? Nak add jugakkkk.. =p

dr_hana87@gmail.com
http://nurfarhanaabdullah.blogspot.com

WaNz HaQQ said... Reply To This Comment

nichhaqq@gmail.com

motif nak private ni??
clust diva sangat.. hiks.. gurau sajork!!


tiba ting tong jap
add me la kalau tetap nak private..

adie_kun said... Reply To This Comment

sabar la ye pojie..
adeh.. tak abis2 kan orang camni..


ni email adie..


rkmra86@hotmail.com
www.rajabulan.blogspot.com



gambatte kudasai.. pojie san!

(^_^)V

Nadzrah said... Reply To This Comment

rileks ok pojie...
ambil yg jernih buang yg keruh...
:D

x mo private la
nnti x makin femes blog
heheh

b-boy said... Reply To This Comment

cian lak pijie ek..

mohdsubri16@yahoo.com

rizz said... Reply To This Comment

sabo la yerr...

rizz pojie da invitte kann

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

eh? bukan pojie mmg dh private ker?
xper2....
abaikan manusia2 hanj itu.....
ape2 let me know....
biar nemo bg pnjm bahu okey?

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said... Reply To This Comment

sesuciqiellah@yahoo.com
nadia@ikram.com.my

http://luahan-bersahaja.blogspot.com

CikLola said... Reply To This Comment

patut rituh xdpt baca..huk3

papepn lola tetap nk mbaca blog kamu..
dia_yaya88@yahoo.com.my
www.mrssengal.blogspot.com

Remy.com said... Reply To This Comment

remy.com
hehe, miss u pojie...

remydotcom@yahoo.com

momguess said... Reply To This Comment

huhuhu
blog cikwanie pon ader org bz bdy
blog pojie pon sama
emmmm
mcm xde keje lain kan dorang nie nak kondem blog org

momguess@hotmail.com

atty's said... Reply To This Comment

nasib kty baca..kty tak sht 2-3 ari tak smpt nak jenguk pojie..jgn ar private kan.

apa 2 pun ..
attyalong@yahoo.com.my

takecare pojie

[[ Sakura ]] said... Reply To This Comment

x yah la privatekan blog pojie nie..
kalu nak private kan juga , ni email sakura ...invite k.

puteri_gen2@yahoo.com

nas said... Reply To This Comment

sape la yg myibuk tu..biar la pojie..manusia ni klu di ikut sgt blh jadi gila

zull said... Reply To This Comment

sbr k dear...
PEACE!!!

zackery_89@yahoo.com

PoOhEm0 said... Reply To This Comment

pija pon yek...

nie email pija
poohemo@gmail.com
http://poohemo.blogspot.com

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

ala....x semat terjah blog pojie
nasb baik la ari nie baru 25hb kan.

sape yg suke serang2 nie
sakit ati plak
xleh ke bg org kebahgiaan sikit..

nuranismohdalias@yahoo.com

Cik Meh said... Reply To This Comment

sebelum ni bukan dah private ka wei. ni?

mophiutrix@gmail.com
http://whatmehlifeis.blogspot.com