||| Tercari² |||

Tuesday, June 2, 2009

Fully-Booked!

Salam.

A very short entry to make an announcement to whom are plannig to "tumpang" me to go to PD this Saturday. I'm, Mohd Fauzi Abdullah a.k.a. PoJiePooH sooo sorry to inform u guys that I am...




Hope u guys clear with this thing. Jgn ada yg bertanya lagi, aku sagat kang! Pojie bukan xmo tumpangkan, klo kete Pojie SUV type, ker van ker, mmg Pojie dah angkut sumer, no compromy. Tp kete Pojie kecik jer, masuk 4 org insan gajah macam Pojie nih, dah blaga perut ngan punggung. Kete Pojie skrg confirm akan dinaiki oleh;
  • Pojie (opkos driver)
  • Zull
  • Aizoul
  • Mady
  • Fotografer Cik Wanie
Dah 5 org tuh, hope muat ler, if not ada yg kene sumbat dalam boot kete. Maaf kat saper yg nk tumpang xdpt Pojie fulfill wish korang nak merasa naik kete Pojie. Cewahh!! Pandai² korang la yer cari transport. Xkan Pojie gak nk arrange, maaf Pojie amat bz skrg nih. Pojie bukan AJK Pengangkutan btw. Buat kwn² yg ada kekosongan dalam kete tuh, xreti² nak offer? Paham² la masalah kwn², xkan mende kecik nih pun nk bkira kan. Kata kawan...

Love,

2 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

haha its ok la dearrr

joegrimjow said... Reply To This Comment

hekhek
atas bumbung pon jadi laaa