||| Tercari² |||

Tuesday, June 2, 2009

BFF Hangout Night @ Melaka



Pas jer abes kami anak beranak menshekik seafood, alhamdulillah kenyang giler, Pojie dijemput oleh my BFF (Awie, Adi n Zoulle) merayap jap. Rindu katanyer. Padahal Awie n Zoulle 1 umah tuh, tp payah nk jumpa, Adi jela yg sgt Pojie rindu since dia sorg tcampak keje jauh kat JB tuh. Hahaha. Katanyer nk gi lepak² minum area Muar, nah kau Cinderalla keluar malam la nih dekat² kul 12tgh malam ke...



Hey, baca betol², bukan Dataran Merdeka ok, tp bawah tuh ada tulis MELAKA. Hah, hamebk ko skali Cinderalla tlepas, ke Melaka sampai. Maaf Cik Anis xsempat jumpa, lewat malam sgt. Kenapa Pojie digelar Cinderalla oleh kwn²?? Sbb masa Pojie kecik, masih sekolah, kul 11mlm jgn harap dapat keluar umah. Klo keluar umah malam² make sure balik sampai umah kul 12tgh malam, if not tdo luar umah. Lucu oh memacam pengalaman Pojie perah idea klo nak masuk umah if lepas had masa tuh. Hahaha!!



Apa yg kami org buat malam² buta kat Melaka nih?? Ala, tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat CURRR!!! Hahaha!! Alah, Bandar Melaka nih bukan jauh sgt pun. Klo budak² nih yg bawak macam pelesit, xsampai 45min pun dah sampai tau! Clust kan!! Tp kne byk² ngucap dalam kete tuh! Hahaha! So xde apa yg kami buat selain cuci mata, melihat keindahan malam selain borak², ngeteh n buat lawak bodoh. Rindu saat² ketika masih study dulu, sumer bsama². Hehehe.. Dulu klo nk meraya, masing² merempit ngan motor, la nih sekor² ada kete dah. Sungguh cepat masa berubah...


Zoulle (dia mmg slalu wat lawak sengal dia!)


Awie (dia geng yg paling cool tau!)


Adi (besday dia sama ngan besday POjie tau, beza 1 tahun jer. Tp dia lebih lawak n mulut dia lagi haru dari Pojie. Sayang dia!)

P/S: Rindukan setiap saat bsama my BFF... Ble la dapat hangout sama2 lagi ek? Tgok horror movie pastu jerit ramai². Hahaha!

Love,

6 bicara yang baik hati...:

Sinting Maut said... Reply To This Comment

wow, kenangan manis memang kadang sulit untuk dilupakan... alin kali luangkan lah waktu masing-masing untuk saling bertemu :D

salam kenal dari Indonesia...
Nice blog anyway :D

rizz said... Reply To This Comment

zoul tu ecem la pojie hahak matila..larik*****

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hiks
beshnye hangout
xD

Hezesuze said... Reply To This Comment

uik! cuci mata kt melaka??? camno sis xtau ni...aduyaiiii...

majuk ler...hik3...

Remy.com said... Reply To This Comment

kemain lagi pojie cuci mater kat bandaraya bersejarah tu...

huhu...

atty's said... Reply To This Comment

betui jugak tu..kena balik tpt seblom kol 12..cam cinderella..hehehhee.