||| Tercari² |||

Wednesday, June 17, 2009

Semarak Bangsawan 2009



Ramai di antara pembaca² blog Pojie juga teman² yg tertanya², dari mana Pojie dapat tiket² tgok teater bangsawan nih? Free plak tuh! Mmg free syg, tp xpayah btiket² bagai, xpayah nk abeskan kertas, nanti pokok² jadi mangsa. Save a pokok (macam kenal jer tagline nih)**hye P3tani!! So setiap hujung minggu, minggu ke-2 setiap bulan akan ada teater bangsawan nih bertempat di Panggung Bandaraya, DBKL. Ni kira balas dendam la coz byk teater Pojie xdapat tgok masa dulu² (especially teater PGL, sokmo Pojie tlepas!).




So biasanya Pojie akan pergi pada hari Ahad since hari Jumaat n Sabtu Pojie bkerja, tkejar² nanti. Dan peneman utama Pojie mestilah Rizz dan Pendot (Zull juga xdlupakan). Hehehe, thx guys sudi menemankan Pojie melayan cter² macam nih. So saper lg nk register jadi geng kami tgok teater bangsawan nih angkat tangan!! Hehehe...



So klo sesiapa yg nak tau lebih lanjut, leh la klik n besorkan gambor kat bawah nih! Ada senarai lengkap teater² bangsawan yg akan dipentaskan sepanjang tahun ini. Tahun depan? So far no info lagi. So meh la ajak kwn ramai² tgok yer...




Love,

7 bicara yang baik hati...:

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

alamak
beshnye
nnti nk itot

rizz said... Reply To This Comment

jom la eazy hehehhee

atty's said... Reply To This Comment

ingat kan aritu kty nak gi tau..tp dah lambat ..along taknak bawak dah..huhuuh

Hezesuze said... Reply To This Comment

ermm no komen...hehehe...
besh ke teater ni pojie oiii..

momguess said... Reply To This Comment

nak ikot!!!!!!!!!!!!!

Cik AniS GalaXy said... Reply To This Comment

anis kalo sebut teater blh mlm
sure mom bising nnti
mom yg fobia bile anis kuar mlm....
tkt kes lalu jd lg..


teringin sgt..
nk sgt...
kak ipar pujuk la mak mertua kamoo
plzzzz

wAtashiwa Nemo-cHan said... Reply To This Comment

nk itut~~
tapi tatot~~~....
nnt nemo sesat cm ner?