||| Tercari² |||

Friday, June 12, 2009

Birthday Party Cik Wanie: Kisah yang panas sudah suam² kuku...

Eh, title yg leh buat org panas ati dan pk bukan² nih. Hehehe. Ampuunnn Cik Wanie (alah macam la dia baca blog aku nih lagi..). Actually dah genap seminggu dah org sana sini bcerita tentang kemeriahan sambutan hari ulangtahun Cik Wanie nih. Dah naik suam² kuku dah pun! Pojie barulah nak ringan jari jemari nih utk bkongsi. Walhal org dah jenuh membaca kisah nih kat blog kwn² yg lain. Hehehe, lantak kome la. Pojie bukan nk story mori mende yg sama, cuma nak share scubit dua prasaan n kemeriahan majlis sambutan tuh.



Uiii, sambutan mmg hebat, umpama sambutan artis gamaknyer nyer. Kita nih tumpang memeriahkan majlis jela. Nak kata organiser ker, AJK ker, idak la di agih²kan tugas sblm nih, cuma kita pndai² la ringan²kan tulang tolong mana² yg patut kan. Dh org jemput xreti² nk bbahasa? Hehehe, Pojie mmg macam nih. Klo ada sbrg majlis o kenduri kendara kawan ker, family ker, sedara mara ker, mmg mak dah ajar Pojie adik beradik ringan²kan kaki tangan, tulang belulang dan punggung nih utk bantu org² di blkg dan dapur. So Pojie xkekok pun...

Disuruh Pojie tiup belon, kecik besor perut nih meniup separuh mampus belon² tuh, tiup jugak. Disuruh gantung belon² tuh, ketaq² lutut panjat kerusi, gantung jugak merata. Cuma ada la jugak 2 3 ekoq yg besaq pungkok berat tulang, tutup mata xreti nk membantu. Ala² dia diva utk majlis tuh. Cik Wanie sndiri pun turun padang membantu. Bukan nk mengungkit apatah lagi membangkit, busuk ati pun idak, cuma Pojie kurang gemor manusia spesis gitu rupa. Xde prasaan nk tolong-menolong langsung. Ei, xreti aku klo duk diam² ngedik sana sini, tperap kat blk sgala. Uiii, geli geleman den!

Ah, lupakan sumer tuh. Kang ada yg ckp aku ni mulut jahat lagi. Hehehe. Korang gak yg bg title tuh kat aku kan, dah lebih 44x dah, sbb tuh jadi macam nih. Dah ler, malas gaduh². Cuma klo sumer nk tau apa yg blaku, sblm, semasa dan selepas majlis tuh, sila la layari blog kwn² Pojie yer. Lengkap semua lebih² lg si Rizz tuh, lengkap leh buat 1 novel. Hehehe, ampoooon Rizz. Hehehe.. Lgpun Pojie nk tggu pic sekor² pun bkurun nak bg, memacam alasan. Xpela, nti klo ada masa Pojie bg jela thumbdrive kat mereka sumer. Pojie tgok blog kwn² main copy paste jela. Ingat nk print n frame kan nti. Sooo sweet la pic² n memori aritu. Layan jela pic² ini yer. Credit tuh Wanie n Onald for the pic.



Dah macam gambar kelas plak.
Berdiri kiri: Madi, Arez, Rizz, Pojie, Sis Heze (Guru Kelas), Zull, Abg EQ (Ketua Kelas), Apple, Aizoul.
Duduk kiri: Wawa (pengawas 1), Wanie (HEP), Mama (Pengetua), Linda (Pengawas 2).
Hahahaa...



Inilah aksi Kelas 3 Tingtong!!!


Wanie diapit oleh bidadara² kacak. Wahhh!!!


Auuuw!! Tema: "Pilihlah aku jadi pacarmu". Clust!!!

Amacam, cun kan pic² tuh sumer. I likkeeeee!! Memori nih kelak akan ku bawa sampai mati. Thanks to Wanie again for the invitation to such a great party. Thn depan make sure buat party buih pulak yer..**larekkk sambil bpoco²!!!



P/S: To Cik Normala Sakura, Kak Atty dan MomGuess, suker banget ketemu kalian! Tkezut ada gak org kenal kat Pojie nih. Tp sayang xdapat nk borak lama² n pose sama². Nextime kte jmpa lagi kita penuhkan memori digicam ngan pic² kita eh... Klo ada pic kte tuh, emel la kat Pojie ok!

Love,

9 bicara yang baik hati...:

mr.syazwan said... Reply To This Comment

F
U
U
U
Y
O
O
O

MERIAH!!!

joegrimjow said... Reply To This Comment

wahaaa
wlpon da lepas lama da
meriah laguii
hehe

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

clust entry uols..
padat...

Cik Wanie said... Reply To This Comment

saper kata wanie x baca blog pojie??
adoilah nak kena nie!!!

saper kata pojie bukan saper2,
pojie kan ajk tuk majlis,
geget kang...

mmg ia akn menjadi satu kenangan terindah dalam hidup wanie...
thn dpn party buih???
gilo ko ekau...
ada jugok yg mati terminum ayor buih tue nanti....

apapun luv 2 see u again:)

b-boy said... Reply To This Comment

mak orang tetepzz kak heze.. ekekekke

nas said... Reply To This Comment

wah happy tul birthday wanie..siap poco2 lg...best tu

atty's said... Reply To This Comment

sapa yg ckp pojie mulut jahat tu..kasi lempang sama dia..dush2..

kty mmg kenal pojie..sbb selalu masuk blog pojie..nanti kalo ketemu kita smbg2 lagik tau..

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Syazwan;
Yeesss, mmg meriah!!
Fuyooo!!

JOe;
eh, mesti la sambutan meriah mesti masih lagi trasa tau!
rugi xjoin!

Aizoul;
Haiii, mhanjeng aii laaa!!
Kittun!!!

Wanie;
Ohhh, akhirnya lama xjumpa muka Wanie dalam ruangan komen Pojie nih..
Hehehe..
Luv n miss u too!

boy;
Haaha, jht la kao mhanjeng kakak aku tuh!!
Haramm!!!

Abg Nas;
Yesss, mmg best tau!!

Kak Atty;
Alaaa... nih yg trasa kembang kuncup kne puji nih..
Hehehe...
Ok jer!!

rizz said... Reply To This Comment

hehe sronok la tgok picta2 ni sume klako pon ade.syg kamooo!