||| Tercari² |||

Monday, June 8, 2009

Malas! Malas! Malas!


Oh aku masih lagi dalam mood malas...
Malas menyiapkan keje² yg bertimbun...
Malas nk update blog...
Dah pukul 10.04pm nih pun malas nak balik...
Adoi apa la nk jadi dgn diri ini...
Kene gigit ngan nyamuk pemalas ker?
Ada ker?
Huhuhu...
Ntah la dik non!
Walaupun hepi dapat edit pic² kasi cantik macam kat atas tuh,
tp kemalasan tetap juga bersarang...
Knp ek???

P/S: Klo saper² yg masih menantikan update n3 dari Pojie pasal Birthday Party Cik Wanie tuh (ada ker yg sudi nk baca, tatkala ada org lebih pantas update), sila la layan blog kwn² POjie yg lain ok... Adios!!!

Love,

6 bicara yang baik hati...:

rizz said... Reply To This Comment

gmbo rizz ade disitu yeyehh haha

AiZouL tHe aBg keChiK... said... Reply To This Comment

gambar gue xder...
uhhhh...

joegrimjow said... Reply To This Comment

semua biru la yee
hehhe


xley la,
lepas tu trus p serembam
tgok la nanti ek.
roger2
hoho

sayang mis teater tuuu

atty's said... Reply To This Comment

napa pojie..? jgn malas eh..tak sabau nak tgk gambo2

b-boy said... Reply To This Comment

hahahaha.. xyah la dik nun... rizz tu dah ber'rally' n3 die.. ekekekeke

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

huhu
ngah kemalasan
edit2 gambo
huhu
xD