||| Tercari² |||

Tuesday, June 16, 2009

Free Movie @ GSC Tropicana City



Wahhh!!! GSC Tropicana City ada bg tiket PERCUMA la kwn². I like PERCUMA! Jom kawan². Xtau Tropicana City nih kat mana?? Gi la gugel ek? Pojie tau pun sbb kdg² nk gi keje, Pojie akan lalu depan nih. Dia klo dari area Bangsar, otw nk gi Damansara. Kira tempat baru nih xramau org tau, so dia mau buat promo la. So apa lagi meh la serang!!!

Cter dia pun ada cter lama, ada cter yg dh bkulat pun. Tp xkisah la since ada cter² yg Pojie tlepas tgok, so leh amik kesempatan nih utk tgok sendiri. Kowser nk bli DVD, wat penuh dalam almari jer. Tgok nyer skali iyer dak?!! Lgpun ini free, saper xmau free kan!!! Keluarga Hagemaru Hageda sgt kann!!! Ia berlangsung dari 20 June - 23 Jun 2009. So for more info korang leh la jengok² website GSC [klik].


Senarai movie² yg ditayangkan.




Tiket online yg perlu anda print out dan tebus di kaunter.


Love,

2 bicara yang baik hati...:

adie_kun said... Reply To This Comment

wah wah ..

bestnyaaaaaaaa...
lama dah tak tgk wayang..

barang2 @ benda2 free ni memang best..
kekeke


*tak bleh blah.. berkulat katanya..

ngee..

(^_^)V

rizz said... Reply To This Comment

alaa haruss tgok nihhhhhhhhhhh