||| Tercari² |||

Saturday, October 30, 2010

Cashout Earning Nuffnang. HOrayyy!


Salam,

Maaflah yer dah beberapa hari blog tiada berupdate. Ada dah dalam draft tuh, 5 6 entri la juga tapi semuanya tergantung, idea tidak dapat dihabiskan maka tak dapat dipublish mengikut masa yang telah ditetapkan. Ampunn yer kawan². Ohh ya, buat followers baru Pojie, welcome to my blog. Terima kasih sudi follow. Sudi²lah koemn pula yer. Yang drop koemn n mesej kat shoutbox, insyAllah akan Pojie reply jika ada kelapangan...

Actually Pojie nak berkongsi sikit cerita bahagia. Alah, cerita blogger hingusan picisan yang baru cashout earning Nuffnang for the 1st time. Siapa lagi kalau bukan Pojie. Berapa amount dia? Erm, tak perlulah Pojie revealkan di sini since terkedu melihat earning Darkbatman  yang sangat mantap itu. Sangat jeles ok. So, buat malu jer kalau reveal. Hajat di hati nak buat contest teka figure earning Pojie pun dengan hadiah wang tunai yang akan ditawarkan hasil dari cashout itu, terus Pojie batalkan. Ohhh, tak bleh ohhh. Ko jangan nak berangan yer Pojie. Orang lain dah beribu ko sebelah tangan pun lom lepas berangan buat contest bagai. Hahaha!

Tak mengapalah, Pojie akui, walaupun Pojie sudah menjadi blogger selama 2 tahun lebih, tetapi Pojie masih boleh dianggap merangkak lagi. Merangkak dalam serba serbi hal blog. Pojie kira lampi jugaklah mende² nih. So agak jeles di situ bila ada orang lagi muda blognya dari Pojie tapi dah sangat mantap! Pojie tengok jela, tak mampu berkata apa². Inilah yang Pojie bisa dapatkan selama setahun lebih bersama Nuffnang...


Opppsssii, no no no, tak boleh jengah naaa! Sikit jer, compare dengan orang lain ciput jer uols. Trust me, itu pun after lebih setahun baru la merasa. Derita gak tau nak lepaskan RM50 dulu. Huhu. Apa² pun, tang contest Pojie masih lagi berkira². Bukan berkira² nak share rezeki nih, tapi dok fikir siapa jela yang sudi join contest Pojie nih, since POjie dah banned join mana² contest untuk seketika atas sebab sentap. Hahaha! Apa² pun terima kasih buat anda semua...

P/S: Nak buat apa dengan duit tuh? InsyAllah hadiah untuk para pembaca dan pengomen setia :)

Love,

23 bicara yang baik hati...:

Hezesuze said... Reply To This Comment

wah dah bleh cash out nuffnang tu..tahniah!!

Fyzal said... Reply To This Comment

nice.. duit raya haji in advance tu.

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

wah congrts....walaupun diblurkan tetap nampak angka 3 kat depan...saje je wat i jealous taw... :P

YobSumo said... Reply To This Comment

macam 3 k je tuh. hahahhaha.

SyUhAdA said... Reply To This Comment

thniah ek~!
nmpak cam byk jer tu~
hehe~

Jey Yusuff said... Reply To This Comment

boleh belanje. heheh

Qarl said... Reply To This Comment

wow

bnyknyeeee

mama tisya said... Reply To This Comment

tkpe dpt skit pn..org lain ribu2 tu die dh otai2..tp saper nk bg kn sambil berblog leh dpt duit...hehehe..hah buat la contest..kalo senang, akak join:-p

piKOk said... Reply To This Comment

tahniah pojie..uhuhu
bole blnja pikok nnti..ngee~

efy.efy.efy. said... Reply To This Comment

kasi gua jeles je :(
huhu .

AdiE said... Reply To This Comment

wah! sgt best...
pojie...belanje la adie..huhu..
*smbil kelip2 mata

~ DanieL AdiE ~

encikSEDAP.com said... Reply To This Comment

beribu nampak.. woot woot.. ;)

j0j0_bdiN@ said... Reply To This Comment

wah, dah cash out dah!

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

bagi tau la

Razis said... Reply To This Comment

mesti seronok bila dpt cashoutkan earningkan? Satu pencapaian terbaru utk blog..

Latest Entry Blog Razis "Kereta: New Toyota Prius Turun Harga ke RM139,900."

Sumijelly said... Reply To This Comment

wah... cash out...
best..best...

Sumijelly.com

yuyu said... Reply To This Comment

wahhh bestnyer pojie..
nuffnang yuyu x bergerak mne pon..
tahniah2..haha

izulman said... Reply To This Comment

bolehla dtg sydney lagi! ^^

nas said... Reply To This Comment

pergh..nice..aku nie da boleh cashout da..cuma relex dulu..biar la dia penuh2..hehehe.....erm...thx read entri yang kurang lengkap tue...boleh aje share....dulu xleh copy kan?? skunk aku da buang disable copy n paste...leh la copy :)

ARC™ said... Reply To This Comment

bole ah blanje

Matjoe said... Reply To This Comment

hmmm, belanje deepavali ker ni??

Zaki said... Reply To This Comment

wah! tahniah Pojie, tapi tunjukkan lah earning tu, bukan apa buat pembakar semangat nak buat Nuffnang ni. Pojie, bila nak open table nanti contact2 la kami semua ;) ahakkss!! LOL

Pojiepooh Abdullah said... Reply To This Comment

@Zaki hahah tak banyak pun ;p