||| Tercari² |||

Thursday, October 7, 2010

Demimu Whopper Burger King!

Salam,

Wahhh since masing² mengetahui pasal Burger King buat promosi semalam, masing² pakat pi sana untuk mendapatkan Whopper dengan harga RM1. Dan setelah menyusun strategi bersama² teman sepejabat, akhirnya ia menjadi milikku...



Gigih tak Pojie dengan opismate ponteng kerja kejap semata² mau pergi ke Burger King di IOI Mall, kerana itu yang dirasakan paling convenient. Sampai² jer hambek kau! Berduyun umat manusia menanti giliran...



Ni kira kami bernasib baik la tak perlu beratur panjang seperti orang lain di lain² tempat. Lebih² lagi masa lunch hour kan, merasalaa habis lunch hour pun dalam queue lagi. Ada juga beberapa kisah haru yang Pojie baca kat wall Burger King. Hahaha... Tak kisah la, janji Pojie lepas hajat. Kira ni 1st time juga la Pojie makan Whopper nih since Burger King is not my favourit, but since ada promo gila gempak nih, layankan saja. Tempat mana lagi yang boleh dapat 3 burger besar dan 3 coke dengan harga RM12.60 sajorr? Takde kann.. Puas ati la, lepas gak la kekenyangan sampai malam sebab Whopper pun besar whooo...



Dan saat yang menggermbirakan apabila kami 1 opis buat Whopper Party. Makan party sampai kenyang. Kerja² tolak tepi dulu janji perut terisi, hati gumbira...



Ngggaaaaaapppppp!!!

Love,

10 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

dapat jugak merasa BK murah.hehe

fndrocka said... Reply To This Comment

Tu kah..aku pelik ramai giler otg kat BK klsentral

☺[ai][sUmi]☺Chan said... Reply To This Comment

bila sampai alamanda change mind last minit.. xjd makan BK.. g makan KFC.. beruntung tau! sbb tiba2 dapat makan blueberry cheese cake dari scrret recipe FREE.. (ade budak celebrate birtday kasik) hihi..

Bro Framestone said... Reply To This Comment

semalam saje ek T-T huhuhu

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

mama tisya said... Reply To This Comment

tahniah cz dpt jua mkn whooper rm1

BLOG PUTERA YUSOFF said... Reply To This Comment

impian menjadi kenyataan selepas berusaha gigih

cik helena said... Reply To This Comment

lahhh tatau pun.hahaha

Hezesuze said... Reply To This Comment

wah ramainye umat yang serbu burger king uols..huhu sdap ke burger tu??

agak2 kalo akak buat RM1 for soto akak..rmai tak yg beratur camgitu rupe?? mihahahaha

mohdikram said... Reply To This Comment

kat masjid jamek smpai terkeluar2 tao.lg sedey!

epulafea said... Reply To This Comment

hah saya sudah beritahu Burger King such boo hoo. go away.

oke fine sebab kawan-kawan bersimpati sebab baru dua kali ke Burger King.. but still.. what ever..