||| Tercari² |||

Monday, October 11, 2010

Senyum :)

Salam,

Di pagi Isnin nih biasalah kan, penyakit Monday Blues melanda. Suram dan kusam jer rasanya. Pojie pun tak terkecuali. Dengan hambatan kerja yang tak berkesudahan. Apa² pun make sure anda sentiasa happy dan ikhlas dalam sebarang pekerjaan. Yang penting SENYUM ok! Sebab bila korang senyum, semua akan sejuk hati, senyum kembali kepada korang dan secara automatiknya hati korang turut sejukkkk jer.. Apa² pun leh layan lagu nih, sure korang akan tersenyum...



Kalau saya senyum awak mesti senyum sekali
Kalau kita senyum semua orang berjangkit
Bila semua orang senyum, dunia tiada penyakit...

Love,

5 bicara yang baik hati...:

Bro Framestone said... Reply To This Comment

si dia bro suka la lagu nie he..23x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

yuyu said... Reply To This Comment

senyum tu kasi mud jd lg tenang...
=)..
pojie,jom join contest dlm belog yuyu...hehe

http://ryujan.blogspot.com/2010_10_01_archive.html

Hezesuze said... Reply To This Comment

suke lagu nie...hohohoh

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

^___________^

senyum lebar tuk pojie ...hehe

kak ina kl said... Reply To This Comment

pojie..seminggu sekali datang umah akak boleh tak..tgk kat N3 bwh tu kata kamu rajin mengmop, basuh bili air dan sapu lantai..pastu tu akak bagi makan ..ok tak tawaran tu