||| Tercari² |||

Friday, October 8, 2010

Cutie Pet Fair 2001 @ Central Park, 1 Utama

Salam,

Erm, buat sesiapa yang ada pet, xkisah la sugar glider ker, kucing ker, chihuahua ker, kalau weekend nih rasa² free, takde mende nak buat, bleh la mai ke event ini. Mana tau boleh tambah pengalaman.


Ia diadakan di Central Park, 1 Utama pada 9 dan 10 Oktober 2010 bermula dari 10 pagi hingga 6 petang. Untuk senarai aktiviti dan acara yang akan berlangsung, boleh la refer ke Petfinder.my ya. Insyallah kalau Pojie pergi pun maybe petang² sket kot since program untuk sugar glider nih dalam kul 4 petang jer baru start. Sebelum tuh pasal cats la, dogs la.

So, see ya!

Love,

4 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

mesti bawa prada kan. jap prada tu jantan ke betina...

Encik Psychopath said... Reply To This Comment

pojie, bawak aku !

aku nak tgk babi hutan...

Bro Framestone said... Reply To This Comment

eh.. bro bela lemak he...23x

malas pulak nk pergi huhuhu.... next week nuffnang cam ade wat even kat taylor collage

pergi x

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

d_tieah said... Reply To This Comment

Wow..
Mesti bez ni..