||| Tercari² |||

Tuesday, October 12, 2010

Layan Contest Nama Untuk Anak Wa

Salam,

Erm, rajin bebenor ler kawan² buat contest kat sana sini. Macam rimas juga bila dipaksarela suruh join contest depa, tapi bila fikir² balik ada hikmahnya. Bukan habuah hadiah yang dinginkan tetapi persaudaraan di alam maya yang diharapkan. Ceh³, propah sangat! Alah, Pojie kebetulan takde idea nak tulis entri apa nih, si Yuyu plak suruh join contest, layan jela minah nih.



Terkejut jugak bila dia cakap Contest Nama Untuk Anak Wa (wa di sini refer kepada Yuyu). Ingatkan dia sudah berpunya dan akan memiliki anak? Hampir² aku patah hati nak ejas², tetapi rupa²nya untuk anak buah dia yang akan dilahirkan tak lama lagi. Uiks, minah nih kecoh kan akak yang nak bersalin dia yang dok sibuk² cari nama la, cari barang² baby la. Kalau baby dia, aku rasa gudang Anakku tuh dia pulun habis. Hahahah!

Oklah Yuyu, Pojie nak jawab nih, mahu namakan bakal anak buahmu itu dengan nama RAJA HAIRI SHAH. Amacam? Cara tak? Pojie amik nama Hairi sebab itu nama my bestfriend Pojie dari tadika sampai la dah nak nikah nih. Orangnya ensem, chinese look, yang penting dia model dan budak lawyer. Pandai ok, jeles sangat sama dia sebab mak selalu banggakan dia. Tapi Pojie bangga gak dengan dia sebab dia superduper cool! So, Pojie mau tag 3 orang awek;

Natasha Eone
Eny Kikilala
Eyka Meow

Semoga yang di-tag itu senang hati join contest minah nih. Hahah! Apa² pun Yuyu, Pojie pun tak sabar nak tunggu anak Pojie jugak. Anak apa? Anak sugar glider. Planning nak amik satu lagi yang jantan buat peneman Prada ;p

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Ati Masrif said... Reply To This Comment

ala..siannya kalau nama tu terpilih..hihihi

yuyu said... Reply To This Comment

trimassss kasehhh byk2 pojie sudi join..hahahaa...akak si ibu raja akan adili...:)

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

alaa pojie.. eny sedang rehat dr berblogging lah.. tehee.. kalau eny masuk, eny nak letak nama erwin syafiq.. maksudnya erwin yang penyayang.. tehee :D

syaf said... Reply To This Comment

sedap gak name yg ko bgik tuh...tp aku sgt mals nk berkontes kontes nih,...

p/s: lor jangn sentap meyh, blog aku pon jarang gak update, nk terjah blog2 org lain pown sgt ler jarang...mane yg sempat jer...busy kot, :), ternet pon x de sgt kat umah, kot sempat aku terjah blog mu lagik

eykameow said... Reply To This Comment

err mcm ni punye contest pun ade ehh.. hehehe k kalau sempay eyka buat/huhu

eykameow said... Reply To This Comment

err mcm ni punye contest pun ade ehh.. hehehe k kalau sempay eyka buat/huhu

eykameow said... Reply To This Comment

err mcm ni punye contest pun ade ehh.. hehehe k kalau sempay eyka buat/huhu