||| Tercari² |||

Wednesday, October 6, 2010

Jom ke RUMAH TERBUKA!

Salam kawan²...

Wahhh, 2nd entri untuk hari ini. Pasal makan juga. Yela, time² masih dibulan Syawal nih meh kita makan selagi terdaya. Sampai terlupa nak Puasa 6. Sentap! Takpela, tiada rezeki untuk tahun nih, hope sempat la untuk tahun depan. So, kali ini Pojie dapat info dari Abg Etomyam nih pasal jemputan ke rumah terbuka. Eh, bukan rumah terbuka beliau ataupun Pojie tapi ini dia...



Erm, apa lagi kawan² jom kita serbu. Hehe. Kira this weekend la last open house. So pulun sampai abes ok. Lepas ni kena start balik diet untuk mendapatkan semula potongan badan yang telah hancur dek raya. Hahahah!

Love,

8 bicara yang baik hati...:

darkbatman said... Reply To This Comment

ko g ker?? 9hb cam bz jer.klau sempat aie turun..hoho

Hezesuze said... Reply To This Comment

alaaa jauh tu...kalo dekat akak dah terjah dah..lgpun sabtu nie mmg ada jemputan opn hse...xtau nk pegi yang mana satu...huhu

kak ina kl said... Reply To This Comment

bukan tak nak pergi..tak suka berebut..tapi tgklah nanti..sbb ada 2 lagi open house lagi

✿ Nadya Ahern ✿ said... Reply To This Comment

Wahh..kena pegi ni..jom ajak kawan² sume =)

Bro Framestone said... Reply To This Comment

ingtakan pojie yang buat huhuh

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

yuyu said... Reply To This Comment

wa pon buat entry pasal umah terbuka jgk ari ni pojie..hehehe..

suker2 rmh terbuka..dpt mkn free..kah kah kah

yuyu said... Reply To This Comment

wa pon buat entry pasal umah terbuka jgk ari ni pojie..hehehe..

suker2 rmh terbuka..dpt mkn free..kah kah kah

mohdikram said... Reply To This Comment

hhaha.terbaek.jom mkn.lps mkn, joging kt taman tu.haha