||| Tercari² |||

Tuesday, October 19, 2010

Apabila Nadine (Miss Malaysia Universe) tercabar oleh Nursajat (Miss Malaysia Pahang)

Salam,

Baru² ini telah berlangsung Miss Malaysia di ibukota selang beberapa bulan selepas Nadine Ann Thomas ditabalkan sebagai Miss Malaysia Universe 2010. Mengejutkan apabila pemenang untuk Miss Malaysia, Nursajat itu memiliki wajah yang lebih jelita serta potongan badan yang lebih menawan berbanding Nadine malah dikatakan beliau selayaknya menggantikan Nadine ke Las Vegas pada pertandingan Miss Universe 2010 haritu. Lihatlah sedutan yang telah Pojie dapati dari Youtube.

 


Setelah dilihat dan diteliti, ternyata mereka bukanlah wanita asli seperti yang disangka. Tetapi mereka kelihatan lebih hebat berbanding wanita sebenar sehinggakan anda dan wanita² di luar sana pastinya turut makan hati seperti Nadine nih yang sudah mula merasakan dirinya tercabar...



Just kiddin. Hehehe...

Love,

17 bicara yang baik hati...:

syaf said... Reply To This Comment

oow lelaki rupanya...shantek

xuhaily said... Reply To This Comment

Nadine Ann Thomas.i think she is among the most beauty miss malaysia universe.

sangat cantik..and ada iras2 Maria Venus Raj..

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Banayklah Kak Vee punya negeri
30 negeri?
Fitam~

yuyu said... Reply To This Comment

nadine lagi cantik lah tapi andrea fonseka lg dan lg cantik..

atty's said... Reply To This Comment

tapi cantik giler mengalah kan perempuan ..

saya said... Reply To This Comment

wahh... bikin suspen je la.. hehehe...

AdiE said... Reply To This Comment

OMG!! dat video took my breath away when i watched it...
dh sebijik pompuan dh..

http://danieldeadie.blogspot.com/

Mr.Ix said... Reply To This Comment

can';t imagine it..hhuhuhuhu....

Bro Framestone said... Reply To This Comment

kenalkan kat bro sorang leh huhu.. yg cutting terbaik punye...

tapi xnak la yang ade potong2 geli la pulak

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

izyani colep said... Reply To This Comment

bila la saya nk cantik ni huhu

Jejaka Terhangat said... Reply To This Comment

wahhh..banyaknya jodoh..ngehhh..

J.M.R said... Reply To This Comment

nyah!!

ko join gk ke?:-p

dD Fabulous | sitekateki said... Reply To This Comment

dd pun mkn hati gak nie...parahhhhh...

Jumie Samsudin said... Reply To This Comment

Noks, kenai tak Shasha Patel. Dia menang miss universe malaysia 2003. Keless mak ayam ku itu balik melesia tau for renovation rumah dia kat Penang. Dia duk UK now.

Kalau tak event ni kami membuntut ke sana, tapi tok kak sha tengah sakit...so we olls tak pi la. I olls plaks cam biasa kena mekap mekap ni.

Hope sangat next time dapat pi event ni...

syazwan tahir said... Reply To This Comment

wow,cantik giler!;)

Anonymous said... Reply To This Comment

wow miss laknatullah msg2 mmg hebat memperagakan kcntikan msg2 dan berlumba2 menempah tiket dan pakej ke neraka jahannam ramai2 kan,tpi cntik ke?biasa jerr,mst admin bernanah mata tgk komen ak kan..hahaha

cik ain said... Reply To This Comment

I kenal dgn nursajat ni. My fren punye kakak :) Btw muke dia mmg flawless pun. Cantik sgt even without make up and body sgt solid. Envy much :)