||| Tercari² |||

Wednesday, October 6, 2010

Jom lunch di BURGER KING!!!

Salam,

Wahhh, apa kes pagi² dah ajak orang lunch nih? Haha, bukan apa uols, POjie nak ajak korang semua makan whopper kat BK hari ni. Tak kisah la bila pun, tapi Pojie plan time lunch nanti. Sebab apa? Sebab nih ha...



Best tak? Dengan hanya RM1 jer korang leh dapat burgur besar camtu. Kalau rasa tak puas leh beli 2 3 lagi. Murah jer. Nak Pojie belanja pun boleh. Tapi untuk hari ni jer tau. Itu pun dengan pembelian minuman berkarbonat. Wowwww, naik lagi la kandungan gula dan kolestrol. Takpe² sekali sekala. Lagi pun dah lama tak makan BK ni. Hiks ;p

So, let's serbu!!!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

semalam hazz ada baca kat satu blog pasal ni, semua tempat ke pojie?

☺[ai][sUmi]☺Chan said... Reply To This Comment

wahhH~ nak jugak..! belanja sumi? ^_^ heheee~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... Reply To This Comment

lama tak gigit beger king

Hezesuze said... Reply To This Comment

aduaaii kt shah alam nie ada satu jek restoran burger king..so kompom full ngan dak2 student huhu

Acap said... Reply To This Comment

kureng caye sgt dgn advert or picture ni sbb nmpk je juicy, gedabak tp in realiti...SEDIH!
dah byk kali terkena.