||| Tercari² |||

Friday, March 26, 2010

Terima Kasih Nuffnang, Terima Kasih ChurpChurp!

Alahai kecoh la lu mamat.. Lu orang ingat lu orang jer akan pergi ke Gatsby Deodorant Street Fair dengan jemputan khas dair Nuffnang? Gua pun ada la, cuma gua malas nak kecoh². Tapi since semua nak kecoh², gua pun tumpang kecoh la sekaki, nah tengok buktinya! Terima kasih Nuffnang atas jemputan anda..



Ohoo, tidak dilupakan ucapan terima kasih tidak terhingga dari gua buat ChurpChurp! Sebab for the very 1st time since gua join Twitter dan ChurpChurp untuk menambah duit poket berlubang gua nih, gua sudah dapat 1 task dari ChurpChurp untuk Guessjeans. Harap² approve la yer. Pojie tengok Kak Farenova pun dah approve n publish dah ChurpChurp dia melalui Twitter. Berapa dapat ek kak? Share sket!



Rezeki gua MASYUK!!!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Mie dah buat semua yang Pojie nak
Beres!!!
=)

ellis suriyani said... Reply To This Comment

wahh..jupe kat gatsby nanti..elis pon dpt..

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

jumpe nanti 17hb, pki baju pepel boleh?

intanurulfateha (◡‿◡✿) said... Reply To This Comment

.da mls nk buat churp churp tuu
.byk task terbengkalai ;D

Eyriqazz said... Reply To This Comment

tahniah..teruskan usaha

Jogger said... Reply To This Comment

terbaik wokkk.... banjer jogger bley?

Adam said... Reply To This Comment

ahhaaa.... tetap voucher utk shopping bagai~~~ chaiyok2~~