||| Tercari² |||

Friday, March 5, 2010

Buat Mereka Yang Ku Sayang...

Salam buat teman²,

Hari ini Pojie ada sedikit urusan, terpaksa ambil halfday. Selain tuh juga Pojie berhajat untuk menemui beberapa teman petang ini. Lebih² lagi seorang teman yang Pojie rindu sangat. Teman yang comel yang payah gila nak jumpa. Padahal dengan orang lain senang jer Pojie jumpa, dia pun sama. Tak tau lah kan apa masalah bila kami berdua nak jumpa, ada jer hal. Hehehe. Pojie berhajat untuk menyerahkan ini sempena harijadi beliau yang baru berlalu...



buat si dia yang comel ini...



Apa isinya. Biarlah rahsia. Cewah! Biasa² jer. Yang pasti Pojie terkejar² mencari hadiah sebab masa lunch nak habis semalam. Hope beliau sudilah menerima pemberian ikhlas dari Pojie nih. Miss you Nemo!

Oh, ya! Tidak dilupakan adik sayang Pojie di Muar, hari ni birthday dia pulak!



So Syafiq, hadiah nanti Along bagi masa balik kampung nanti yer. Tak pun uti sekolah meh la datang sini Along belanja jalan² gi Genting dan Aquaria mau??! Study rajin² sampai pandai, dapat masuk U ok! Along sayang Syafiq!

Love,

9 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

kasi duit je along...haha

~fakta dan auta c setan~ said... Reply To This Comment

besdei udalolli nanti, beliau mintak banglo sebijik. klo nak bagi lebey pon xpe

syaf said... Reply To This Comment

say happy besday kat nemo untuk kau yer

hehe appy besday gak kat adik kaw yg cute itew....

abang syaf pon sayang syafiq gak...

lareeeeekkk

ita cutevirus said... Reply To This Comment

along... along...

adik pon nak hadiah jugak... besday adik baru je lepas...

hehehehhe....:p

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

kau memang abang yg baik..
kekeke..

apepun , selamat hari jadi la..
kat si comel dan si adik..
hahah..

sI tEDI said... Reply To This Comment

comel hadiah tu!

Hezesuze said... Reply To This Comment

ooo buffday nemo rupenye...

HEPI BUFFDAY NEMO & SYAFIQ...

wah hensem ye syafiq tu...ahaks!

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

nak ikot pi genting!!! nak kek! nak ayam goreng....!! nak nak nak...

nak ucap hepi besday gak kat dua org tu.. ngee~

cik Nemo said... Reply To This Comment

nemo? ehem.