||| Tercari² |||

Sunday, March 7, 2010

PoJiePooH Ada SPAM???

Salam buat teman,

Semalam Pojie telah dikejutkan dengan 1 mesej di chatbox PoJiePooH ini dari seseorang yang tidak bernama...



Oh, Encik Guest, terima kasih banyak² tolong Pojie alaert dengan masalah ini. Pojie sendiri pun tak perasan akan permasalahan ini. Ada ker yang mengalami perkara yang sama? Sebab Pojie ingatkan itu normal. Kalau Encik Guest berhati mulia, adalah baik kiranya tuan meninggalkan jejak berserta link blog/ email di chatbox itu, untuk memudahkan Pojie mengetahui penyelesaiannya, baru nampak teguran itu ikhlas (bukan dianggap kritikan). Erm, ada sesiapa yang tahu menyelesaikan masalah ini. Share la sama Pojie yer.

Terima Kasih Banyak² ('_')V

Love,

6 bicara yang baik hati...:

FarhanaDr said... Reply To This Comment

Pojie, widget yg kaler hijau untuk tengok visitors dtang dari mane dan bape ramai online namanye widgeo tu yg mnyebabkan selalu kuar pop-up tu.. Heehee.. Kalau buang widget tu, takde daa.. Ngeee.. :)

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

ye la..yg widgeo tu kot dikatakn SPAM....kuar je pop-up bila nk komen.....

syaf said... Reply To This Comment

ku x taw

Monkey D Luffy said... Reply To This Comment

aah
widgeo tu. banyak blog ada tu

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

tu lah nak buang gak lah...huhu

ellis suriyani said... Reply To This Comment

hehe..name i pon de lam entry neh.. :)