||| Tercari² |||

Tuesday, March 2, 2010

Buat Aku Menyampah!!!

Salam pagi semua,

Maaf, masih dalam mood "blank" untuk menaip entri dan update cerita pasal gathering yang lalu. Tambahan pula dengan kerja yang menimbum² ni, Pojie terpaksa mendahulukan yang lebih penting. Buat pembaca dan teman², terima kasih banyak² atas kunjungan kamu terutamanya dari teman² blogger yang baru dikenali di gathering tersebut. Maaf Pojie masih belum berkesempatan nak menjengah blog kamu. Apa² pun jangan lupa klik nuff (kalau ada) dan tinggalkan jejak anda, insyAllah berkesempatan Pojie akan reply. Maaf sekali lagi.

Sekarang ini Pojie agak keberatan untuk meninggalkan jejak (harap anda tidak yer). Kerana apa? Kerana masalah seperti di bawah ini. Bila macam ini berlaku, membuatkan Pojie sedikit "turn off" untuk meninggalkan jejak di blog kalian. Maaf atas kekhilafan Pojie.


Contoh dari Chatbox Fiq Online

Jadi, ada sesiapa yang tau punca dan penyelesaiannya?

Love,

13 bicara yang baik hati...:

mama tisya said... Reply To This Comment

nyampah gk cz tgu loading tu slow..lps tu trus hang..trus tkjd nk komen

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

no idea lah pojie

Aini said... Reply To This Comment

tak tahu.. sy pun kdg kne try 2 3 kali bru leh =)

fitri oh fitri said... Reply To This Comment

ni problem server chatbox slalu nye, so, nthg is wrong wit urs!

pegi laa page laen, try chat dkt laen!~






http://fitridzulkifli.blogspot.com

Hezesuze said... Reply To This Comment

soryy!! enggak tau dong....huhu

eqbalzack said... Reply To This Comment

abg eq takde chat box tu....tak dapek den nak tolong pojie...

syaf said... Reply To This Comment

ta x pe..aku pon same gak jadik cam 2
hampeh tol

Jogger said... Reply To This Comment

nnt aku riki apa kes

Melz said... Reply To This Comment

tekan lagi sekali Resumit tuh pojie :)

FiQ OnLinE said... Reply To This Comment

Tibe2 ChatBox Fiq terview disini. Kes macam selalu terjadi, Mungkin server anda yang probelem ketika sumbit. satu kes lagi, Admin Fiq Online akan Banned IP user yang suka melucah dan MeMaki Hamun di ChatBox FIQ ONLINE.

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

entahla..
xpenah kena

hahahak...xkan merajuk kt ??
hahahak

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

mm...stakat ni tak pernah kena...
misti sbb server down kot ? ahax..
tak tau la poojie ...huhu

Afzainizam said... Reply To This Comment

………..@@@@.....................
Kawan hidup ini umpama langit yang tidak selalu cerah
Kawan hidup ini umpama awan yang tidak selalu putih
Ingatlah bintang-bintang di langit Takkan terus berkelipan
Ingatlah pelangi yang indah Pasti akan hilang
Kawan jangan biarkan dirimu
Seperti rama-rama
Cantik namun akhirnya menjadi perhiasan di dinding
Kawan jangan biarkan dirimu
Umpama lipan dan kala
Berbisa namun akhirnya menjadi perhiasan di meja tulis
Oh! Kawan jadilah seperti si matahari
Membakar diri demi insan sejagat
Oh! Kawan jadilah seperti bulan purnama
Menerangi malam yang gelap gelita
............... @@@@......................
Meski pun tetap bertegur sapa
Namun dimensi yang memisahkan kita
Salam Ziarah kami pada kalian semua
Moga sejahtera hendaknya jua.......

http://firestartingautomobil.blogspot.com

emmmmm selalu gak jadi cam ni..... fruss beb....