||| Tercari² |||

Monday, March 1, 2010

Si Gigih!

Salam Isnin semua..

Amacam hari minggu kalian? Meriah?? Huh, tapi ada meriah budak nih? Sememangnya di layak digelar Blogger Paling Gigih. Kenapa? Sebab hari Sabtu dan Ahad dia sangat gegeh gigih pergi gathering blogger sana sini sampai hujung² dia tak boleh nak menaip entri panjang², tak boleh jalan lama². Pasai apa? Pasai penat berperang uols!!!

Jadi sebagai appetiser sebelum ke main course full set punyer story mory, meh Pojie tayang wajah Si gigih itu buat tatapan kalian.. Tak pasti kalian kenal ker tidak kepada budak ini.. Hiks ;p



Akukah Si Gigih itu???

Love,

19 bicara yang baik hati...:

mama tisya said... Reply To This Comment

mmg btul2 gigih sabtu & ahad p gathering ye...nanti up gmbr byk2 lg ye

Cik aiNa said... Reply To This Comment

pojie the gigih man..hahaha.

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

memang gigih. terbaik la....

Hezesuze said... Reply To This Comment

terbaik dari ladang...muhahaha
tp rasa cam pojie da kurus ckit arr...huhu

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

semangat tau...

ita cutevirus said... Reply To This Comment

memang gigih...

sempat lagik tu mengayuh basikat kat tasik tu kan???

naseb baik akakkkkkk tak snap gambor korang ngan gigih mengayuh beskal tasik tu...

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

nanti bagi email. nak gambo tak?
tapi baca entry dulu ek

[-suziey-] said... Reply To This Comment

thanks for joining the famili day:)

Adam said... Reply To This Comment

waaaaaaaa...gigih~~

Jogger said... Reply To This Comment

sang gigih...

terharu bila aku dgr citer dia nak dtg gath main paintball... terus aku blanja dia aircond keta aku... muahahah

pojie... u da man

syaf said... Reply To This Comment

ite jerk kew??
gigih..tepok lah sikit...lalalla dik tumpang

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

eny pun gigih..malam masa kita gath tu..eny gath kat shah alam plak:D

Qarl said... Reply To This Comment

best nyer gathering

busy la tahun ni

xtau la dpt wat gathering lg ke tak

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

nak teng0kk gambauuuuuuuuuuu pat updateeeeeee !

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

yang penting "close-up" yang penting....bru jelas skit nmpk si gigih...

Ah Fatt said... Reply To This Comment

syok ler ko ek

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

gigh tak hengat punye..
hahahak...

~fakta dan auta c setan~ said... Reply To This Comment

pojie..wat gathering kt kuantan la plop. eyh? eyh? heeeeeeeee

Ejay said... Reply To This Comment

i read ur blog... huhu!