||| Tercari² |||

Tuesday, March 16, 2010

Bila Gomen Sibuk Nak Online!


Alahai macam mana ni kawan².. Setelah KPLI, now Pojie ingin mencuba nasib untuk apply DPLI pulak. Tapi kan since Pojie beli pin no dia kat BSN, sampai sekarang Pojie masih tak boleh nak apply. Macam mana nih? Dah la hari nih last day! 





Tak ker kamu hangen kalau terpaksa mengulang step dia atas tetapi dia boleh keluar error bodoh macam tu? Sekali dua tak mengapa, tetapi berkali². Buta sangat ker mata aku nih sampai dah tak reti nak masukkan "capctha" dengan betul? Last week dapat buat 1 page, dia kembali ke page asal, then key in balik details² tuh semua. Cam lahanat kan!!

Itulah, gomen. Serba serbi lembap! Service lembap, wajah pegawai² dan kerani cabuk cam spender lembap, la nih kunun² nak advance jugak la buat application online segala, lembap jugak aku tengok! Server dia orang tua² yang jaga ker? Tahun bila nih? Tatkala call talian dia yang "hubungi kami", umpama main basket ball, main pas² line, hujung² hang up, kannn!!! Naik hantu betul aku.

Anyone can advise me? Ada yang suruh try tengah² malam or pagi² buta. Sama jer sengal dia! Hai, lah! Bila orang cakap oang² gomen serta service cam siput, mau melenting. 

Lu pikir la sendiri!!!

Love,


10 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

ops!
terasa ni pojie...
minta ampun cepat!
hahaha

Fairuz Selamat said... Reply To This Comment

terasa gak..
huwaaaaaa..
esok ku usulkan ke bahagian teknologi maklumat di jabatanku.. huhuh

Aini said... Reply To This Comment

tapi tetap jua mahu kije gomen..hehe =)

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

I tak hadap sgt nak kije gomen!
I hanya berminat utk mendidik anak bangsa..
That is my dream since i was a kid..

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

mal pun pernh 2 kali isi captcha tu...tp nasib baik dah ok skit....

nk pos lak yg dpli.....

Meh said... Reply To This Comment

ouchhhhhh pojie. aku terasa dong. bab spender lembab tu. hahahaha.

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Pojie, sabar ok...
Pe kate g je kementerian yang berkenaan
Maybe ley membantu
Siannye...
Dah la bersusah payah spend duit beli no pin semua tu
Sabar n cuba dulu...

hunadya said... Reply To This Comment

terase ok pojie..even aku badan berkanun..

b.O.n.d.a said... Reply To This Comment

server lembab sebab banyak hit kOt

tapi tang sambung2 call tu yang sakit ati tu..

akak yg keje gOmen ni pun kadang menyirap bila dalam kampeni sdr main pass pass nak cakap ngan saper, ni kan Orng luar..
adehhh..letih!

mohdikram said... Reply To This Comment

tersedak jap am.

aish.
private xley sama kn ngn gomen
kte tgok jumlah customer diantara private dan gomen. for sure, gomen yg byk kemain kn..so, tu punca2nyew.