||| Tercari² |||

Wednesday, March 24, 2010

GengBlogger Meragam Lagi, OzBloggers Penyelesaiannya!



Huh, sakit jiwa bila GengBlogger sekali lagi digodam (mengikut khabar dari angin). Kenapalah tak sudah² orang mahu khianat kerja mulia orang lain. Dan bukan itu saja, malah menyusahkan blogger² yang lain. Harap pihak admin dapat menyelesaikan masalah dengan segera. Pojie pun dah 'remove' kan GB banner untuk avoid 'popup' yang bukan²..



Buat sementara waktu nih Pojie galakkan kawan² gunakan OzBloggers untuk ping blog kawan². Ia merupakan website dari Australia. Ramai blogger Malaysia dah join sini. Apa² pun, teruskan berkarya dan usaha kalian dalam menyalurkan maklumat, berkongsi rasa dan informasi kepada dunia.

Salam buat dunia!!!

Love,

8 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

siapalah yang khianat sgt tu...nak je lempang laju2

jom terjah ozbloggers plak

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

tampo je laju2... khinat ne senang je.... sumbat muka dia dlm jamban. pastu pam

ellis suriyani said... Reply To This Comment

tu la..ish..smpai arini x leh bukak GB...

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

OzBlogger? i'll try

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

patot taley masuk..tension saya!

FCUKZBLOG said... Reply To This Comment

ya saya dah join ozbloggers.com.

bertambah juga sumber traffik untuk para blogger,boleh tahan juga traffik dari sana.

apalagi blogger,jom serbu ozbloggers.com,he he he.

Jogger said... Reply To This Comment

alternatif yg baru....

ita cutevirus said... Reply To This Comment

bagus pojie... good info..