||| Tercari² |||

Wednesday, March 24, 2010

Away to Terengganu... Horey!!!

Hola readers,

Pojie will be away from tonight till Sunday and will be back on next Monday. I'm going for a vacation (cum research) trip to Terengganu. Gonna miss me? Just leave your comment and say "I Miss You" in my chatbox ok, hehehe (bluekkk ;p). Nak pusing² 1 KT, pekena sotong goreng tepung dan keropok lekor, anyone wanna join me? Haha!

Kalau ada entri yang keluar esok lusa, percayalah bahawa ia entri dari Pojie, cuma sudah di set untuk autopublish. Maaflah yer, kat sana sure Pojie tiada masa untuk online dan yang pasti, tiada wifi mahupun line broadband! Huhu.. Okla, got to go now, wish my safety, you guys jaga diri tau!



Mmuuaahhh!!!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Adam said... Reply To This Comment

MUAH!!!!!!!

sI tEDI said... Reply To This Comment

TQ pojie sbb kenalkan OB.

Macam mana nak tuko gambar kat situ ek pojie?

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

bestnya kepok lekor lah

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

kalau nak wifi pun gi jer area bandar k.trg...banyak wifi...pilih je spot memana.....

i'm shin... i'm inesen said... Reply To This Comment

nk kopok leko 3 inci ek.. shin nak 3 batang..

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

nak pesan kopok lekor 3 kati

Natasha said... Reply To This Comment

rindunya nak balik terengganu