||| Tercari² |||

Saturday, March 13, 2010

Oh, kutuk blog Pojie warna merah SAKIT MATA eh...


Hah, nah sekarang terimalah warna² alam dari PoJiePooH.. Warna hijau. Warna kedamaian, warna pengubat rindu.. Ada juga yang berkata, warna cemburu.. Opps, no komen! Tapi Pojie mahukan komen anda..

Dengan tema yang baru, PoJiePooH; Satu-satunya...

Ok tak tema kali ini? Oleh sebab Pojie adalah seorang blogger Melayu yang menggunakan 95% bahasa Melayu sebagai medium PoJiePooH, maka idea asal "PoJiePooH; The One and Only" ditukarkan kepada "PoJiePooH; Satu-satunya". Nak letak "PoJiePooH; Satu dalam Seribu" pun tak boleh juga sebab mana ada lagi orang nama nih selain Pojie. Cuba la google kalau tak percaya. Muahaha, **tarik muka riak! Dengan tagline yang agak sempoi, ok tak?

Eh, ada yang cemburu dengan kehijauan ini? Jangan cemburu buta, cucuk mata kang! Kalian boleh [KLIK] kalau nak tau lebih lanjut. Boleh godeh² sampai berbuih; bak kata Melz. Boleh design blog sendiri beb! So, lepas ini sementara nak tunggu design dari Mr Web Designer tuh, selalu² la Pojie akan menukar² layout mengikut mood dan kesesuaian agar kalian pembaca² tercinta tidak bosan dan jemu. Ngehehe..

Yer, klik di sana untuk edit layout yer!


 
 Love,

9 bicara yang baik hati...:

momguess said... Reply To This Comment

yang!!!!
segar mata akk ko ni dik
ku lihat hijau

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

ooooo...xtau lak wujun benda tu kat layouts setting...kena tukar blogger draft la....

anyway, tenang jer mata memandang..hihi

Sendra said... Reply To This Comment

wahh...beza terus..memang lainlah dari yang dulu..yang ni nampak sangat hijau..hahha..owh kira lepas ni nak rajin tukart2 layoutlah ehh??hahah

Epul Azimi said... Reply To This Comment

cantik gk pakai warne ijau ni...

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

WAH.

ijau. xlame ag akan ada rama2 bertebangan kat page kamoo neh~

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

wow , pojie mesra flora dan fauna
hahaha..
selamat datang ke alam bumi

Adam said... Reply To This Comment

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... sejuk nya mata

Remy.com said... Reply To This Comment

nak wat Remy.com satu satunya, ok x?

Hezesuze said... Reply To This Comment

wah! cantik2 new layout nie...sejuk mata memandang....mihahaha

psttt...try wat kan tuk akak bleh...