||| Tercari² |||

Wednesday, March 3, 2010

Malas Lipat Baju!

Salam,

Apa khabar semua? Terima kasih kepada kalian yang masih tak jemu² menjengah blog Pojie yang agak suram 2 3 hari nih. Masih dalam mood busy dan "blank". Busy dengan kerjaya, dengan kerja² umah. Almaklumlah orang bujang. Pojie suka melakukan kerja² umah cam kemas umah, basuh pinggan dan macam² lagi la. Cuma Pojie paling la tak suka membuat kerja² umah berkaitan dengan baju? Pakai baju, berfesyen sana sini suka pulak kan. Bukan apa, kerjarumah melibatkan baju sangatlah menyampah. Sebab lepas basuh baju kene sidai (jemur), lepas tuh angkat. Bukan tuh jer, kene lipat dan gosok lagi tuh? Ah, Pojie surrender.


Kao mampoo nak melipat baju sebanyak ini (gambar hiasan ihsan Google)

Sekarang Pojie sudah jumpa penyelesaiannya. Inilah dia mesin melipat baju yang paling efektif dan mesra alam. Yang paling best MURAH uols! Leh la cuba macam kat bawah nih yer. Mesti senang hati leh layan DVD sambil lipat baju. Hehehe..



Amacam? Senang kan!

P/S: Maaf masih lom sempat update pasal gath. Pojie update later k :)

Love,

13 bicara yang baik hati...:

hati - ema said... Reply To This Comment

bagus la mesin ne..... hahaha... bile2 nak buat

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

ala..tak leh nak view plak video tu...huhu

bulat said... Reply To This Comment

style lar mesin nie..xyah anta dobi dah..;)

Hezesuze said... Reply To This Comment

alah anto kt dobi je kan senang..huhu

syaf said... Reply To This Comment

pemalas betul anak dare ni...
ayooo

Qarl said... Reply To This Comment

xpayah pojie nk lipat2 baju

letak je dlm bakul

masa nk gune baru iron n gune

haxs

hahahah

if kat umah sewa laaa
if kat umah sendiri, NAK MAMPOSS?

b.O.n.d.a said... Reply To This Comment

kawen jer..lalalalarikkkkssss!!! =p

sayalahfaizul said... Reply To This Comment

malas nyer... same la ngan iols...

Aus MeLankoLik said... Reply To This Comment

gile malas..
baik bakar je baju2 tu..
hahahak

enyheartsdiamond said... Reply To This Comment

hantar dobi je sng..da siap lipat :D

vote eny kat sini..

http://meandmylife1376.blogspot.com/

no 25 :)

Epul Azimi said... Reply To This Comment

takyah lipat lempar jew...hehehe

sI tEDI said... Reply To This Comment

aku lipat baju seminggu s ekali pojie.. ekekekekke

~fakta dan auta c setan~ said... Reply To This Comment

best best best tp bab nak buat mesin lipat baju tu yg leceh. so sumbat jekla baju lam rage