||| Tercari² |||

Wednesday, November 25, 2009

The Twilight Saga; NEW MOON



Tak sabar rasanya nak tunggu filem nih yang akan keluar panggung pada hari esok.. Erm, mesti best kan!!! Hope budak tuh dah belikan tiket untuk Pojie.

P/S: Seandainya anda ditakdirkan bercinta dengan bukan manusia, antara vampire dan warewolf, mana satu anda akan pilih???


Love,

7 bicara yang baik hati...:

psychopath said... Reply To This Comment

hey. nk tgk jugak. x ajak!

miss lolly a.k.a luvfareda said... Reply To This Comment

lol phobia pom tak tengoks ag. sob3

Adam said... Reply To This Comment

pilih vampire~~~~

Melz said... Reply To This Comment

esok2 :) hehe mel nak tengok kat jb kot

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Hahahahaha
Pojie Mie nak hadiah boleh?
Motifkan?
Hehehehehe
Ala, biasa-biasa aje kot
Pojie, sorry tau dah lama tak singgah blog Pojie
Mie sibuk sangat
Sorry...

Vampire
Sebab hari-hari dapat cium dekat leher
Hahahahahahaha

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Pojie...
Syhh...
Tu nama yang kawan Mie panggil
Fauzzan jadi Pojan sudeyh
Tapi tak naklah
Macam bohjan aje bunyinye
Panggil Mie aje ye
=P

Pojie
Nak ikut
Tapi esok mesti kene duduk dapur
Kene goreng kacang
Kena kukur kelapa bagai
Aiyoo
Penangan raya
Raya haji kat umah ni pun macam raya betul

fathiahRAIHANA said... Reply To This Comment

vampire :DD