||| Tercari² |||

Saturday, November 7, 2009

R I N D U (kuasa dua)

Ohhhhh, arini ari Sabtu. Agak bosan, keje ada tapi sangat xde motivasi untuk melakukannya. Argggh!!! Arini mood RINDU sepanjang hari. Tp dalam ramai² insan, mereka ini yang Pojie rindu giler!!! Ble ingat diorang Pojie rasa cam nak nangis. Kenapa? Teramat rindu.. Especially kat Mak n Wanie. Tp apakan daya, bulan nih xdapat balik Muar jumpa mereka. Raja haji pun kat KL jer. Jadi anak perantau. Tapi insyAllah bulan depan WAJIB balik. Sbb bulan depan besday Abah, mesti sambut nih walaupun dengan membeli sebuku kek dan KFC Family Bucket! Sudah memadai buat kami..

Lagipun for this past few weeks Pojie rasa sangat bersalah sama Mak n Abah. Banyak sangat buat mereka susah hati sebab Pojie. Ampun kan Along Mak, ampunkan Along Abah. Maaf sangat² selalu menyusahkan Mak dan Abah. InsyAllah Along akan cuba setelkan masalah tuh secepat mungkin tanpa melibatkan Mak dan Abah lagi... Dah nasib Along bagai jatuh ditimpa tangga. Anak perantau, tiada siapa yang sudi hulurkan bantuan. Along cuba berdiri sendiri.. Rindu nak peluk cium Mak dan Abah!


Rindu nak manja² sama Wanie, gaduh sama Angah, sakat Syafiq dan tengok citer hantu sambil baring² di ruang tamu sampai tengah malam sama Pejul.


Ohhh, satu-satunya atuk yang Pojie ada sekarang. Apa khabar la dia. Harap sihat² jer. Pojie rindu kat Atuk. Nak peluk cium atuk gak!!

AKU RINDU!!!

Love,

7 bicara yang baik hati...:

Mama Mya said... Reply To This Comment

cepat2 balik kg tuk melepaskan rindu itu :).. x kemana2 ke ari nie?

re = akak jln2 cari makan kat JJ jek :)

sI tEDI said... Reply To This Comment

kenapa dalam gambar family pojie x de

H.R PuTeRa YuSoFF said... Reply To This Comment

tetbe jai pun rindu dgn mak yah..

aMir RaYYaN said... Reply To This Comment

rindu kamu jg pojie..huhuhu..:)

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

Siannye
Ni yang wat Mie nak balik BP ni
Waaaa....

farish H said... Reply To This Comment

miss my family too jom blk kg!

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Mama;
Hehehe..
Sila la jalan!!

Tedi;
Malas nak expose!

Putera;
Nlk la kg yer..

Amir;
Rindu kamu juga!

Fauzzan;
JOm!!

Farish;
Jom!!