||| Tercari² |||

Wednesday, November 11, 2009

AirAsia buat promo, Pojie PENING kepala!



Airini masuk² opis, budak² opis kecoh pasal AirAsia buat Free Fare Promo. Korang tau x?? Ajer giler klo ko nak gi Bandung (motip Bandung) just bayar RM30 jer untuk airport tax. Motip!! Xker giler sat Pojie nih. Dah ler memang tengah merancang nak gi bercuti jauh sekt kali nih. Yelah, orang duk canang bercuti sana sini, Pojie pun nak la jugak! Lagipun dah lama giler Pojie xgi bercuti jauh².

So, tanpa melengahkan masa, Pojie pun survey² la tiket ker Bandung. Kalau xke Bandung pun plan nak gi Bali ataupun Sabah/ Sarawak. Kira sepanjang arini Pojie lebih banyak menghabiskang masa duk online AirAsia berbanding blog, FB dan apatah lagi sistem kerja. Hahaha. Tapi masalahnyer, bila dah buat promo giler babi macam nih sistem AirAsia plak cam cib**. Hanjeng sangat tau. Dah cun² pilih tarikh dan flight, bila nak masukkan booking details, dia hang la, down la, xker naik hangen Pojie nih. Buat dari pagi tadi, bersambung pas lunch, masih xboleh² lagi. Aduhai, sakit jiwa la macam nih. Hujung² Pojie pening paler...

Aduhai!!!

Love,

13 bicara yang baik hati...:

I am Karl said... Reply To This Comment

wah nk bercuti ke

prog diet pe cer.

adie_kun said... Reply To This Comment

bestnyaaaaaaaaa....

ala.. mula bersusah2 dulu.. then nanti senang2 la kemudian.. hehehe

(^_^)V

aMir RaYYaN said... Reply To This Comment

bestnye,,,,nk survey jg...lalalalala..tuk next year....hehehe

aLeen aVriL said... Reply To This Comment

sbb ramai sgt nk book tiket tuh mase pojie try nk book jugak...sbb ramai yg da tahu kot..ramai yg xmo lpskn peluang nih kan..huhuh...pojie selamat mcube lagik tuh book tmpt bcuti..huhuhuhu...

Dr. Darren said... Reply To This Comment

indon ader gempa bumi ar pojie. haha. sajer jer menakutkan u. ;P i lak dah lama xpi jenjln jauh2. ishh.. bila lar i dpt jenjln jauh2 nih kan.. hasrat di hati nk ke bulan. best naik rocket. lol

D.O.U.B.L.E...S said... Reply To This Comment

ramai sgt yang booking tu pasai jadi cam gitu.....

momguess said... Reply To This Comment

betoi dik
cam gam****
kwn akk buat dari smlm
xblh2 lagik
tapi suziey dh dpt

Mawar_berduri said... Reply To This Comment

sabo ye.....wah...nak g bercuti yek?...bestnya....

Preppy Guy said... Reply To This Comment

hah...aper lagi...bawak lah angel u sekali dtg kuching k...nanti i introduce you to my angel..ahaks..

xoxo

Preppy Guy

Mama Mya said... Reply To This Comment

sabo2 kalau dapat tiket velanja akak sekali hihihi

re = x leh chat mcm mana tue pojie? n3 password tue akak guna wordpress dia memang dah ada dalam wordpress..

psstt nuff tido jek ari nie

quefamili.com

Eazy Izzuddin said... Reply To This Comment

hey2 pojie
eazy da baca entry tu
rindu pojie juge
bile kah dpt ketemu
xD

farish H said... Reply To This Comment

nk gakk g holiday!

wénkt said... Reply To This Comment

jom bercuti
email me!

www.airasiapackages.com