||| Tercari² |||

Friday, November 20, 2009

Sharing is Caring...


Salam kawan²..

Segmen Sharing is Caring kembali lagi.. Maaf Pojie tiada tazkirah yang berguna di hari Jumaat ini. Malah entri kali ini adalah entri fresh (sebab kali ini bukan autpost entri, kantoi!). Kepala agak pusing sekarang ini, banyak perkara yang bermain dalam fikiran. So tiada idea nak update blog, maka buatlah blog walking dan dapat la beberapa informasi yang Pojie rasakan berguna untuk dikongsi bersama.. Sharing is caring, bak kata Melz, kan²!

1) Tips Blogging Comment Reveal by Melz
2) Pakej seorang Blogger
3) Tips mengurangkan tekanan

Love,

9 bicara yang baik hati...:

QieFLy si Dolce said... Reply To This Comment

huhuhuh baiknyer kamo.....

sharing is caring katanyer.....

thanx (^.^)

Melz said... Reply To This Comment

hehe thnx pojie ;) coz link this tips .. hehe

joegrimjow said... Reply To This Comment

hehe
sharing is not just caring
hahaa
ntah sapa yg ckp

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

sharing is caring, loving, respond.etc...

boleh??

sI tEDI said... Reply To This Comment

tapi kalau brmadu aku x nak share!! :(

noramsein said... Reply To This Comment

ya ya
sharing is caring
oleh itu
Am dh wat post br sign language
hehe
share la ye
=)

Fatt Chin Choy said... Reply To This Comment

terpromot aku
ahaks

Afzainizam said... Reply To This Comment

http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

salam buat pojie jugaa aku juga begitu atas kehadiran ko membuat aku tak jemu menziarahi kamu....

Kepala pusing rungsing....
Yang mengikat,
hanya tuan dan pelawak seni,
cukup menghibur khalayak damai.
Bagiku, yang kacau ini,
tak berarti.

Pusing kepala aku pusing.
pusing memikirkannya.
dan terimalah hasilnya.

Hilang bukannya dari hati.
Tuhan, beriku harapan.
Beriku kesenangan.
Kepala aku pusing.....


best gak kepala aku pusing dapat gaak idea buat puisi untuk ko ni....

syaf said... Reply To This Comment

akan ku terjah