||| Tercari² |||

Tuesday, November 17, 2009

Makeover... Wow!!!

Salam teman²..

Maaf la yer beberapa hari nih Pojie diserang penyakit B. Bukan BABI tetapi BLANK. Honestly, setelah apa yang Pojie update pad entri² yang lalu, di mana kebanyakkan entri berbentuk ilmiah serta informasi yang berguna (cewah², angkat bakul sudah), perah² otak sampai xde idea lagi nak story apa dalam blog nih. Tapi jangan risau, Pojie gagahkan usaha jalan blog teman² blogger yang lain², cari maklumat dan apa² info di talian maya dengan bantuan Auntie Yahoo dan Pakcik Google, so arini maybe Pojie nak citer pasal sorang makcik yang menjadi inspirasi buat Pojie sampai sekarang. Beliau adalah Susan Boyle!



Kalau dulu Pojie tayang wajah beliau masa last entri yang Pojie cakap dia makcik yang amazing [KLIK], masih ramai yang xkenal. Dah lama² beliau menjadi 1 fenomena, seluruh dunia membuka mata melihat kehabatan beliau dalam melontarkan suaranya yang lunak merdu. Kalau dulu wajahnya menjadi bahan jenaka rakyat merata, tetapi sekarang lihatlah dunia, Susan Boyle yang baru, yang telah disuntik elemen kecantikan atau nama lainnya, MAKEOVER!!! Lihatlah penampilan yang lebih bergaya serta wajah yang lebih anggun dari beliau...







Menakjubkan bukann!!! Yela, bila manusia ada nama, mula dikenali ramai, maka berpusu²lah sponsor yang datang. Ibarat lombong emas. Diharapkan beliau ini emas yang tidak akan hilang sinar cahayanya...

P/S: Erm, dah tau pose untuk kelihatan lebih muda dan menawan. Huhuhu..

Love,


8 bicara yang baik hati...:

adie_kun said... Reply To This Comment

yes.. makcik susan ni memang jadi satu fenomena..

video dia kat youtube.. dalam satu hari berpuluh juta orang lawat..
skang ni tak tau la agaknya kat 100 juta dah kot..
memang superbbbbb.. ni semua gara2 britian got talent tu ar..

wahhhhhhh.. apa pun.. meletops ar pic dia yg baru tuh.. make over yg menjadi.. hehehe..

(^_^)V

Mr.Homosapiensz said... Reply To This Comment

mmg nmpk muda ler nenek tu....
klu pojie wat make-over nmpk umur 17 ker...hehhe...

joegrimjow said... Reply To This Comment

ahaa
ada org cite die jadi gile
huhu

Cik Meh said... Reply To This Comment

perlu ke nak posing pose yang sama.hehehe

pasni mesti hg nak posing lagu tu kan?wei, kalau vukup 4 org kita nek keta je la.share2 duit minyak ngan tol.naik bus mcm lambat ja.naik flight mahai la plak.

ecah kata dia xtau lg nak p ke x.sapa lg aa wei?

mawar_berduri said... Reply To This Comment

fenomena mak cik susan ni macam nenek kebayan berubah jadi nenek kebaya ....

Kita tak tau ape yang akan berlaku esok..

Dr. Darren said... Reply To This Comment

wah. gaun hitam yg dier pose berdiri tuh beyonce pnh pakai. klas

farish H said... Reply To This Comment

ploles siottt

iva saionji said... Reply To This Comment

herm....memang dia chantek pe..cuma dia xpandai je nak chantekkan diri dia..hehehe