||| Tercari² |||

Monday, November 2, 2009

MJ Movie Outing! Thank You!!!

Seperti mana yang telah dirancangkan minggu lepas, mau tengok movie Michael Jackson: That Is It atas tajaan Remy, maka inilah mereka² yg bertuah menonton filem berkenaan bersama² dgn Pojie, yg telah diamanahkan oleh Remy. Thanks buat semua atas kesudian anda memeriahkan majlis ini. Thanks to Remy too..



Dan macam biasa, Remy tetap akan memberikan hadiah buat teman²nyerr dan Pojielah yg memberikan kepada mereka. Inilah hadiah dia.. Mau tau apa dia?? Surprise!! Hanya insan² yg terpilih dan hadir saja yg tau apa dalam nih. Kamu sgt baik ati la Remy!!



Apa² pun, buat semua yg sudi hadirkan diri last week, juga Remy sebagai penaja utama aktiviti ini, Pojie ingin mengucapkan...


Love,

6 bicara yang baik hati...:

Future Protaz said... Reply To This Comment

brapa bintang leh bg lps tgok movie tu?klu best, nk tgok gak... =)

farish H said... Reply To This Comment

rhuddy pon ade besh2 waa dpt adiah!

syaf said... Reply To This Comment

baguih betul budak remy ni

Remy.com said... Reply To This Comment

syaf,
hang tu budak lagi, i'm ur brother k...

huhu...

best kn citer tu, nyummyy

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

So far i thought cerita nih doukumentari kehidupan dia..
rupa²nya disebalik tabir konsert last dia yg xsempat dia perfom..
bbrp minggu/ hari sblm dia meninggal..
syg sgt, mmg hebat psiapan dia!

PutraNforce said... Reply To This Comment

pojie... my name afla.. huhuhu.. its okay...

Best doc pasal MJ tuh.. walaupun ada 2-3 kali menguap.. huhu