||| Tercari² |||

Thursday, November 5, 2009

Paranormal Activity

Erm, malam Jumaat klo pas baca Yassin dan xpuas tengok citer Tower 13, meh layan citer nih plak! Syok gak tau! Yela klo bagi yg dah brumahtangga, malam nih sure tido awal kan. Bagi yg bujang macam Pojie nih, xde yg nk temankan tido, so peluk la bantal busuk sambil layan citer scary mery nih!



Citer PARANORMAL ACTIVITY. Citer nih ala² Seekers plak tau. Tp ni macam based on true story jer. Xla propah cam Seekers tuh. Macam dah lama disiarkan kat oversea dan xde plak dengar ura² nak disiarkan kat Malaysia. So Pojie pun survey² la trailer kat YouTube, erm not bad! Apa lagi blk keje 2 malam lepas terus gi cari DVD citer nih. Thanks God, ada!! Apa lagi angkat jela bsama beberapa filem komedi dan kartun kegemaran Pojie.

Citer nih mula² mmg macam hanjeng slow dia. Mau tertidur dibuatnyer. Apa lagi main forward² jela sampai la part kapel nih tido dengan bersaksikan kamera video dia. Oooopss buat apa?? Xde buat home-made porn ok, just bf pompuan dalam filem nih mau merakamkan aktiviti paranormal dalam umah dan bilik mereka. Mula² xde sebarang aktiviti yang dirakamkan. Tetapi bf dia sangat gigih. Tiap² saat, ketika, siang hari dan malam hari dia akan rakamkan setiap aktiviti dalam rumah dan bilik tidur mereka. Sampai la pada 1 malam, mereka dapat mengesan bunyi² an. Pastu entiti paranormal tuh mula memberanikan diri main² pintu, masuk dalam bilik dan sebagainya. Yesss, citer nih agak slow tp scary jugak. Sbb dia ala² berlaku disekeliling kita. Scary woooo!!! Cuma intro n ending dia agk frust sket la. Sbb tuh Pojie hanya mampu bagi 2.5bintang saja..

Love,

3 bicara yang baik hati...:

syaf said... Reply To This Comment

wooo..nk tengok r

farish H said... Reply To This Comment

loh 2.5bintang sajokk

A j u E said... Reply To This Comment

x takot pong..huhuhu