||| Tercari² |||

Tuesday, November 3, 2009

Teman Baru!



Ohhh, since Lenny ada kat umah nih, sbb tuan dia tumpang melepak kat umah Pojie sementara tggu next last paper dia lagi 2 minggu, so rajin jugak la Pojie lepak godeh² melepaskan nafsu sama dia setiap malam! Hahaha.. Tambahan pula bila malam smlm balik umah tgok² Shah sedang online ngn PC dia. Guna apa?? Xpenah² plak on9 guna PC. Selalu guna hp dia!.. Tengok², jeng.. jeng.. jeng..!!!



Dia sudah beli P1 W1Max siot!!! Murah plak tuh RM100 sbulan kata dia. Wireless lagik! Yg penting kelajuan dia sungguh menakjubkan. Maybe dia semakin upgrade jalur lebar dia kot. Good!! So skrg, Lenny sudah ada teman baru disampingku utk bsama² melepaskan nafsu di malam hening klo xleh nk tido!! Wakakaka!!!

Horeyyyy!!!

Love,

5 bicara yang baik hati...:

Hazzy Ishak said... Reply To This Comment

dah potong?!

Remy.com said... Reply To This Comment

huhu, best kn p1 wimex ni...

remy pon guna, sgt laju...

atty's said... Reply To This Comment

udah potong../.ekekeke.tingat iklan kenduri kawin tuh ..

Fauzzan Helmy Anuar said... Reply To This Comment

So"e la Pojie
Hehehehe
Tak sangka pulak ada orang yang perasan kehadiran Mie yang kecik ni
Thanx Pojie yang cumel!

Bukan x nak tinggalkan jejak
Seriklah jadi fofular ke???
Hahahahahaha

Ha'ah
Mie org Johor
Dancers gak
Under KKSB Batu Pahat

||| PöJìé PööH ||| said... Reply To This Comment

Hahaha..
Xpenah potong apa² pun kecuali tang bawah tuh!
Hahaha!!! Memacam Hazzy dan Kty aku nih!
Mmg laju kan Remy connection dia. Best tol!
Hello Mie